• 瀏覽: 5,445
  • 回覆: 26
台灣海峽局勢持續緊張、朝鮮半島核危機加劇,日本沖繩縣嘉手納空軍基地成為美國空軍在西太平洋的戰略要地,上址現正分階段淘汰舊

隱形戰機快來台海,比大6測試反隱形戰機能力

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230330/bkn-20230330184229035-0330_00992_001.html

日本「介入」與中國「反介入」之戰。

引用:
原帖由 T2. 於 2023-3-30 21:04 發表

台灣海峽局勢持續緊張、朝鮮半島核危機加劇,日本沖繩縣嘉手納空軍基地成為美國空軍在西太平洋的戰略要地,上址現正分階段淘汰舊

隱形戰機快來台海,比大6測試反 ...
今日來,明天就可以走

引用:
原帖由 神殿老子 於 2023-3-30 21:24 發表

今日來,明天就可以走
我都想知老解係咪真係破到隱形

係中國面前,真係以為自己隱形無敵,咁係等同自殺。。。🤭

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-3-30 22:15 發表

係中國面前,真係以為自己隱形無敵,咁係等同自殺。。。🤭
如果輕易反隱形,美共隱形軍形同廢功

咪又係裝胸作細

台海局勢,你估仲係90年代中國呀

好L肉酸.
烏克蘭被打緊, 你走去日本隱形. 

引用:
原帖由 T2. 於 2023-3-30 22:24 發表

如果輕易反隱形,美共隱形軍形同廢功
因為隱形,唔係真係隱形,視乎幾時被發現。。。除非美國可以一次過消滅中國所有防空系統,海陸空全部,無咩可能吧。🤭

其實要"隱形"好容易, 就是誠實暴露自己的行蹤, 就會有好多人都不會相信, 因為在大眾的角度一早就分黨分派, 講事實都無人信.

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-3-30 22:54 發表

因為隱形,唔係真係隱形,視乎幾時被發現。。。除非美國可以一次過消滅中國所有防空系統,海陸空全部,無咩可能吧。🤭
我想指出,如果輕易反隱形,大6向友國外銷反隱形設備,美共隱形軍形同廢功

在中國超強反隱身雷達之下; 已沒有什麼西方隱形戰機的事了!

鄉土成班義和團誤國央民

維修費咪算沖繩基地,然後由日本政府埋單囉...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]