• 瀏覽: 58,774
  • 回覆: 409
  • 追帖: 1
+13
條友自己有心臟病,仲同人嘈交。。。佢老婆仲想點?🤔

引用:
原帖由 pp炸蝦 於 2023-3-30 22:12 發表

死因唔係被人打死喎。
你唔識字我唔怪你。
當然, 死者在未被打之前已經死亡, 我知。

美麗新香港

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-3-30 19:42 發表

退休警員及其妻子前年11月,在屯門港鐵兆康站公共運輸交匯處外,疑因泊位問題與55歲客貨車司機爭執並涉曾有肢體接觸。客貨車司機其後昏迷倒地,送

...
又係姓鄺, 鄺球就話旺角CID沙展大撚哂, 呢位退休鄺又打死人?

引用:
原帖由 rhk100 於 2023-3-30 22:14 發表

當然, 死者在未被打之前已經死亡, 我知。
即係你未回覆前,我都己經知你講廢話喇!

引用:
原帖由 paoon 於 2023-3-30 21:15 發表

應該告死左個個以身體襲襲警察
已退職重算警察咩?

同{蔡天鳳}碎屍案{鄺球}一家僕街冚家鏟又係姓鄺嘅?唉!真係唔撚明?😳😱

一條人命繼罸$3000後,罸囚7日

引用:
原帖由 katechiu 於 2023-3-30 21:42 發表

幾時判到好似國內咁
呢個時勢,我都想做大陸港人。。。

優惠!超值!便宜!

引用:
原帖由 tom012345 於 2023-3-30 21:11 發表

如果呢個係黃絲被判7日, 就不會1小時多0回覆了, 起碼都百幾個
香港警察殺死人都係判7日, 大量更輕微的事情都不只7日

涉2017年開漏藥致急性肝衰竭鄧桂思死亡案 公院兩醫生被控誤殺 醫生不如香港警察 無意做漏野要被告誤殺 有意傷人卻不用被告誤殺
唔係個官唔想重判 而家個醫生做證唔係被告殺死佢。咁告唔到謀殺邊有得重判。

睇開D啦!鬼叫係好人咩!

警愓下而家啲人,唔好啲咁多事就嘈,郁手郁腳,個個以為自己大晒咁。

以上好多人真係法律盲,以佢地邏輯,如我截人糊大三元,嗰個人激死左(因心臟病),咁我又要被告誤殺!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]