• 瀏覽: 47,907
  • 回覆: 258
  • 追帖: 1
+4
年齡相距7載的同母異父兄妹,在妹14歲時發展出不倫之戀,二人不但做出親熱行為,更到父母床上性交,女童父親見兩兄妹關係太親密,要兄長搬走,女童

三條罪先判十八個月, 判得輕啦。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/882952/同母異父兄妹發展出不倫戀-兄認3項亂倫稱是真心相愛-囚18個月?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

av情節14碎妹妹, 又好難忍既

踎完出嚟, 又會再攬埋一舊.

精蟲上腦

引用:
原帖由 masatse009 於 2023-3-30 15:47 發表

av情節14碎妹妹, 又好難忍既
對馬沙兄你黎講,如果個妹係十歲八歲是否更難忍?

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-3-30 15:54 發表

踎完出嚟, 又會再攬埋一舊.
呢樣都會好有可能。

真心相愛等夠秤就無野啦, 係唔可以正式結婚啫

引用:
原帖由 touya08 於 2023-3-30 16:15 發表

個阿媽跳樓都有份!兩個都係佢生嘅,點接受?

引用:
原帖由 touya08 於 2023-3-30 16:15 發表

近親相交生出畸形或白化病!

唉阿妹愛阿哥就得,阿哥愛阿妹就唔得,,呢d野大家都有份享受(已經唔計傳說中既女性高潮時間比男性長好多)真係超唔公平 (不過唔用dom又係衰既...)

同母異父都還好,就算真係出左出來都無咁易係畸型

引用:
原帖由 旋風刀 於 2023-3-30 16:26 發表

近親相交生出畸形或白化病!
所以只可以卜野, 但唔好諗住結婚生仔

真心相愛守行為咪算囉

引用:
原帖由 仔仔34567 於 2023-3-30 16:29 發表

真心相愛守行為咪算囉
現實版既韓劇"魔咒的戀人"的故事只怪故事發生在表面崇洋開放但實質內裡東方保守既香港文化背景

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]