• 瀏覽: 25,859
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 凡間薯仔 於 2023-3-30 09:23 發表

呀媽信咪又係賣淘寶貨
雖然都是大陸貨,但經TEMU買平好多而且 Amazon 冇得抽水。最緊要三十日內可以退貨。如是幾蚊貨式,TEMU直接退錢了事,貨都唔使退回。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-29 22:10 發表

美國頻頻打壓TikTok之際,它仍穩坐美國蘋果應用商店(App Store)熱門排行榜第3位。這個排行榜前2名都來自中國,美媒3月28日分析稱,中國App會受美

主因是近年有大量中國人移民到當地生活,導致當地人最喜愛使用的 Apps 都變成了中國 Apps。

引用:
原帖由 加燦 於 2023-3-30 10:17 發表

雖然都是大陸貨,但經TEMU買平好多而且 Amazon 冇得抽水。最緊要三十日內可以退貨。如是幾蚊貨式,TEMU直接退錢了事,貨都唔使退回。
基本係清倉垃圾,同香港啲平價雜貨灘啲嘢一樣。

教黃💩情何以堪😂

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2023-3-29 22:59 發表

提升工藝技術,點解曰本人做就叫工匠精神,大陸人做就叫繡花
只有工藝亦不足拿下市塲,重要藝術,美感!

稜鏡計劃已經令美國人知道只要上網就會被人侵犯私隱,既然連自己國家都防唔到還會顧慮其他國家嗎﹖

仲以為係乜演算法,係人呀,係服務呀,stupid!

唔撚係呀?又被人攪了

引用:
原帖由 地獄灰手背 於 2023-3-30 10:20 發表

主因是近年有大量中國人移民到當地生活,導致當地人最喜愛使用的 Apps 都變成了中國 Apps。
有幾大量?
美國人都有用中國app,你有無去睇下幾多白人用

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2023-3-30 10:41 發表

只有工藝亦不足拿下市塲,重要藝術,美感!
黃絲日日話華人無藝術
其實佢地唔明商場無國界既道理

你RnD 團隊,可以五湖四海

大陸APP既算法真係驚人, 你可以話無私隱, 
但真係方便, 我同朋友吹水話要食好野, 
小紅書立即同我推薦香港餐廳同深圳餐廳, 
我求其同朋友講句又肥左, 立即推薦健身教練賬號
但INS只會推薦佢自己既野, 用左幾年都未能自由推薦我喜歡的東西俾我睇

引用:
原帖由 俊楠 於 2023-3-29 23:19 發表

美共少年愛中國
美共廢佬就打壓中國
因為米老資本要繼續壓榨米青,食大麻打毒針唔知世界事最好

這些app要連接Wi-Fi 的嗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]