• 瀏覽: 25,875
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
+5
因為美國自己的媒體一定作新聞,洗腦,禁聲

引用:
原帖由 aj4577 於 2023-3-29 23:12 發表

完全唔識呢啲app竟然在美咁受歡迎
即刻裝個Temu睇下啦,原來網購app,啲貨好似淘寶貨
唔怪得咁受歡迎
你冇係拼多多買過野?
我買過幾次,
平過淘寶

引用:
原帖由 真真真五毛 於 2023-3-29 22:58 發表

牆國用VPN會被關20年
黃人:五毛自由要翻牆。

睇嚟美國人翻牆既自由都冇

絕對正常!

引用:
原帖由 LovelyDog58 於 2023-3-30 00:40 發表

免郵費,又平過呀媽信。
呀媽信咪又係賣淘寶貨

打壓人民自由個app都話唔俾用,你哋監聽其他人就得

FB is out

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-3-30 06:21 發表

一開始就知道打唔過人地就出橫手
只會令人民更睇唔起所謂民主政府
呢個國家祖籍歐洲所剩冇幾,跟本係最大聯合國

引用:
原帖由 aj4577 於 2023-3-29 23:12 發表

完全唔識呢啲app竟然在美咁受歡迎
即刻裝個Temu睇下啦,原來網購app,啲貨好似淘寶貨
唔怪得咁受歡迎
呢個app我都唔識,我剩係識用淘寶、天貓、京東嗰啲

引用:
原帖由 乳露君瞻 於 2023-3-29 22:57 發表

我都唔知點解Facebook一個咁L垃圾的app點解會咁多人用。
當年係潮流,
依家已落後

有點奇怪頭4位有2位都是大陸購物平台,老味如果禁左佢,通脹可能再升高啲🤣

引用:
原帖由 hwwong 於 2023-3-30 00:32 發表

美國WiFi盲政棍又要創作陰謀論威脅論來抺黑這些APP了... 等睇這些WiFi盲的低能政棍馬騮戲鬧劇...
有啊...
美中經濟暨安全檢討委員會既 公作人員指出, 自從TIKTOK既出現, 令到美國愛國情懷急速下降.   
https://twitter.com/jacobhelberg/status/1640507788873945088

附件

Image7.jpg(34.29 KB)

Temu 將會打倒美加大部份的一元店。在 Amazon 出售 的平價產品亦會大受影響。

引用:
原帖由 不落凡間 於 2023-3-29 22:52 發表

FB已經係上一代產物,點入去都費事
入到去睇見啲舊相識傻吓傻吓,真係心有不忍的。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-29 22:10 發表

美國頻頻打壓TikTok之際,它仍穩坐美國蘋果應用商店(App Store)熱門排行榜第3位。這個排行榜前2名都來自中國,美媒3月28日分析稱,中國App會受美

睇下你地部手機嘅app store/google play嘅apps有幾多係來自中國?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]