• 瀏覽: 36,183
  • 回覆: 281
  • 追帖: 1
+8
2023南亞黑暴重臨,快D出胡椒彈驅散班P K啦!

引用:
原帖由 kenny1032 於 2023-3-29 16:27 發表

南亞裔係香港黑道新勢力
最L衰香港社團招攪南亞鬼搞番自己人

如果成事嘅話冇咗一半呢啲人都幾好

引用:
原帖由 oyear 於 2023-3-29 15:17 發表

你要問英國
你要知點解香港甘多南亞人
最初就係英國人玩殖民分治手法, 用印度人做綠衣警察
然後英國人在亞洲管殖民地,僱用大量鋸架兵,即係尼仔
再70年代為左擦美國大哥鞋,宣稱越南難民及香港成為難民收容港。

然後其它英聯邦國家,回歸前咩南非,咩印度,馬拉都簡化手續來港

依家要管?已達到 太多人了吧
一向以來, 英國佬交還殖民地前, 都陰陰濕濕, 埋下大量地雷, 首先製做合適環境, 讓人民互相廝殺.........這只是第一步.

無關自己利益時, 就扮晒嘢, 展示大國風度, 在其他處境, 英國佬幾仆街都有

多得難民之父...

果然好本地。

南亞之父去L咗邊?!

仲唔遣送走班南亞難民等幾時?送入禁閉營都好。

我想講。。丟理魯舞呀蟑焦紅,抵你生個低B梅出黎獻世。。!

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2023-3-29 17:05 發表

方向明落警察面
差佬俾南亞佬凶,真係無用

咁算不算南亞人有半夜集會自由呢? 又不用登記及掛牌, 仲有差人在傍維持秩序!

引用:
原帖由 P_and_PE 於 2023-3-29 17:13 發表

一向以來, 英國佬交還殖民地前, 都陰陰濕濕, 埋下大量地雷, 首先製做合適環境, 讓人民互相廝殺.........這只是第一步.

無關自己利益時, 就扮晒嘢, 展示大國風度, 在其他處境, 英國佬幾仆街都有
97之後先有咁多南亞人
吾關港英事

南亞都係香港嘅大患
幾時可以好好處理?

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2023-3-29 14:41 發表

網上流傳3段片段,拍攝到大批南亞裔男子在深水埗街頭聚集喧嘩,似有兩批人馬互相指罵,更有人用廣東話大叫「X你老母」。由於時值深夜,街坊不堪其

警察仲唔掹槍射佢哋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]