• 瀏覽: 64,811
  • 回覆: 296
  • 追帖: 3
+2
引用:
原帖由 鄉貢仁 於 2023-3-29 16:16 發表

bornhub.com 成隻 abalone
boot 開俾你慢zoom黎睇又得,
hold住睇又得, 唔明點解要去公
眾場所玩偷拍, 留案底又分分鐘
被人捉入去坐花廳.
影還影, 要影得醒少少

其實唔算犯法

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2023-3-29 14:37 發表

社會不時有偷拍的事件出現,部分雖屬誤會,惟有部分卻是事實。今日(29日)在社交平台就流傳一段戴眼鏡的男子懷疑在港鐵偷拍短裙女被揭發的片段,被偷拍的金髮短裙女情緒激動,不斷要求眼鏡男刪除偷拍圖片或視頻,旁人就合力阻止眼鏡男子離開,引來網民關注。

該片段長約20秒,發帖的網民表示:「男仔偷拍靚妹被發現」。片段顯示一名

...
唔着短裙咪冇野俾人影囉,着到咁短就算唔影你都會走光俾人睇晒啦。

引用:
原帖由 siuhung 於 2023-3-29 15:48 發表

眼看手勿動,睇得唔影得,刪片啦!
要 睇片 咪上咸網睇飽佢囉,邊使自己影先得架,除非 影完轉賣架啫!
快D叫四眼男上來睇啦!呢度有片呀!

途人合力搶手機,爭相查看偷拍片段

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2023-3-29 16:00 發表

睇到呢單新聞,成班人圍住搶人手機,要機主刪除相片,就令我想起黑暴期間嘅情況  
其實女事主唔應該要機主即刻刪除相片,要立即報警交警方處理
港女冇腦唔係扮

引用:
原帖由 type100q 於 2023-3-29 15:14 發表

影係唔岩的
人哋咁著係想人睇啫😂
話時話我曾經試過兩次係上環見到短裙女條裙俾個手袋拉起咗,半個屎勿見晒光任睇。

報咩警, 地鐵站公眾地方人地明影你, 你入鏡又點?  犯法呀? 做咩要DELETE 張相.  果班懶正義又係食塞米. 

著到咁都係賤9格果D女黎.

引用:
原帖由 輪皇 於 2023-3-29 14:50 發表

冊除左就冇證據啦!
以為可以撳個掣就delete到啲資料?
撳delete只會去咗「最近刪除」項目,
只要去返「最近刪除」項目,撳還原就出返嚟啦!
就算你去「最近刪除」項目,徹底delete咗啲data,
用program去recover data 都唔係咩難事!

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2023-3-29 14:37 發表

社會不時有偷拍的事件出現,部分雖屬誤會,惟有部分卻是事實。今日(29日)在社交平台就流傳一段戴眼鏡的男子懷疑在港鐵偷拍短裙女被揭發的片段,被偷拍的金髮短裙女情緒激動,不斷要求眼鏡男刪除偷拍圖片或視頻,旁人就合力阻止眼鏡男子離開,引來網民關注。

該片段長約20秒,發帖的網民表示:「男仔偷拍靚妹被發現」。片段顯示一名

...
呢啲人係咪無睇呢啲相起唔到機?  

心理實在太變態

引用:
原帖由 seven3137 於 2023-3-29 15:29 發表

因為條女係偽娘
所以好撚驚俾人偷拍
睇對腳就知係女啦,男人腳邊係咁

個幾條友有咩權利查人手機
頂多唔比人走, 等警察黎, 道德高地L

偷拍.

DEL左去, 但宜家啲手機, 仲有垃圾筒可以拎返出黎.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]