• 瀏覽: 64,800
  • 回覆: 296
  • 追帖: 3
+2
咪柒啦,delete是無用的,人地同步上晒雲端,交下戲懺悔delete又何妨,返屋企咪又睇相睇餐飽,即時交比警察跟進較好。

認得呢條裙,喺果啲短視頻有好多正妹著呢條裙扭下扭下跳舞,肯定條友睇得太多呢啲視頻種下左咸濕種子。

成班好似曱甴私了咁,又搶手機咁。佢地根本無權咁做,只可拉住個男人然後報警,由警察正式拘捕先啱。

呢單野, 如果唔係影私密部位應該告佢唔到~
咁當然, 多數人都唔喜歡被陌生人無端端偷拍~

個女仔有d似變性人

條女一係深黃西 ,寧死不報警;
一係on9西,叫人del片當無事。

塊西裝金

delete file 是無用的,
檔案刪除只是將第1字母
抺咗啫, 好易恢復番的.

引用:
原帖由 lpj88 於 2023-3-29 15:01 發表

Delete左咪冇證據。
咩證據?有搧起條群?
人地喜歡就開機拍野,點解因為有個短群就令人無得拍野?

即係,甘怕人拍點解要著?
你著就有權,人地25小時,咩方向,幾時想拍就因前面有個短群女無權拍野???

自身行為不檢點,還到公共地方去鬧事。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-3-29 14:54 發表

又係呢啲,條裙短到差啲連塊西都露埋出黎  
怕人影到裙底就著條褲啦頂佢
只準睇吾準影

所以應該報警 條仔隨時無事 佢唔係影裙底
反而個班圍住佢唔俾佢走 個班人就可能有事

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2023-3-29 14:37 發表

社會不時有偷拍的事件出現,部分雖屬誤會,惟有部分卻是事實。今日(29日)在社交平台就流傳一段戴眼鏡的男子懷疑在港鐵偷拍短裙女被揭發的片段,被偷拍的金髮短裙女情緒激動,不斷要求眼鏡男刪除偷拍圖片或視頻,旁人就合力阻止眼鏡男子離開,引來網民關注。

該片段長約20秒,發帖的網民表示:「男仔偷拍靚妹被發現」。片段顯示一名

...
bornhub.com 大把AV任人睇。
偷拍來俾人拉? 真係笨7。

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2023-3-29 14:53 發表

可能影到有棍, 所以"女"事主好心急, 叫佢快d delete 左先.
你米咁衰可能就係有棍想同大家分享下

唔想俾人睇俾人影, 唔好着短裙囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]