• 瀏覽: 19,386
  • 回覆: 105
+2
小英無讀過咩叫兔死狗烹

頑固堅持的人到最後一定會後悔 (堅持應該是要擇善固執)!!!好心認清大局啦!!!你當尾國神一樣拜!!!千依百順!!!人家當你呆娃一隻是condom 咋!!!用完即棄!!!🐸

大家請看看!!!蔡英文跟馬英九的外訪待遇!!!一隻被美爹不放在眼內!!!而另一位在中國有著極高規格的待遇!!!就深深體會到做人真不要「自我矮化」做尾國隻棋子不會有好下場!!!認清大勢啦!!!「良禽擇木而棲」這句話的確有道理!!!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-3-29 13:33 發表

蔡英文3月29日出發前往美洲友邦伯利茲(又稱貝里斯)和危地馬拉(又稱瓜地馬拉),期間過境美國。白宮表示蔡英文過境期間不會安排與美國官員碰面,

美國政權出賣自己隻狗

變了棄婦

引用:
原帖由 遊鯤 於 2023-3-29 13:38 發表

對比起馬英九的待遇實在是差太遠了
美國不把她當東西
一邊係招待同胞.
另一邊係應酬走狗

中國領導人有大把外國政經人物要接見,唔得閒招呼美國官員,預約唔該早多四年

引用:
原帖由 Newpopcorn4 於 2023-3-29 14:49 發表

一邊係招待同胞.
另一邊係應酬走狗
人地唔係招待甘簡單
回鄉拜山
以後係中國人既地方可以周圍去,唔係只限台島
台灣日日吹自由
依家幾時,點去,入境美國點入法,都話唔到事

真唔明做台毒娃點自由過大陸

去中美洲派錢

引用:
原帖由 遊鯤 於 2023-3-29 13:38 發表

對比起馬英九的待遇實在是差太遠了
美國不把她當東西
高低立見

引用:
原帖由 理+誠 於 2023-3-29 13:43 發表

菜婆,買哂啲尾債,尾狗馬上當你係上賓。
51兆美元,呆灣邊有財力可以買晒啲美債?😂

菜菜子連狗都不如

梗係,美國現係係度乞同中國通話。仲畀English菜去做大龍鳳。分分鐘連條線都cut埋。

製造問題,跟住扮善意去解決,呢D叫誠意喎,美國鬼真係….

引用:
原帖由 oyear 於 2023-3-29 15:10 發表

人地唔係招待甘簡單
回鄉拜山
以後係中國人既地方可以周圍去,唔係只限台島
台灣日日吹自由
依家幾時,點去,入境美國點入法,都話唔到事

真唔明做台毒娃點自由過大陸
唔係大陸邀請馬英9去架.......有咁既安排算比足面

佢老美想補返隻鑊嗎?唔知夠唔夠呢?定係只夠聽2分鐘電話呢?
而菜婆想箍煲,驚又少多兩個邦交,唔知會帶幾多利事錢過去呢?洪都拉斯 要25億 救命,咁 伯利茲 同 危地馬拉 係咪每人最少都要 10億 先呢?菜婆今鑊真係好頭痕,仲要比佢老美銑一鑊,等 伯利茲 同 危地馬拉 都唔知仲好唔好同菜婆做援交落去!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]