• 瀏覽: 17,595
  • 回覆: 129
+18
聯合國在3月27日投票,未能通過俄羅斯提出,為北溪天然氣管道爆炸事件成立獨立調查委員會。俄羅斯駐美國大使批評,美國試圖躲在盟友之後,阻止查明

美國佬作賊心虛,不敢俾聯合國調查
不過人人都知邊個係真兇

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/882429/聯合國未能通過調查北溪爆炸事件-俄羅斯批美國阻查明真相

邊個投反對票??? 

其實都唔駛調查啦,北溪係民用設施,被炸就代表係一次恐襲,但係歐洲國家全體沉默,不聞不問,被人恐襲都當無事發生,咁代表大家都知邊個係凶手😂

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-3-29 11:29 發表

邊個投反對票??? 
在調查北溪投票中,歐洲國家全投棄權票只有俄羅斯、中國及巴西投贊成票

歐洲係炸果個, 背後指使係老尾, 點會要讚成調查自己, 唔通過真係估得到

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-3-29 11:29 發表

邊個投反對票??? 
冇人投反對票只有中巴俄外全部投棄權因為反對票要解釋所以投棄權,尾國點解唔畀人查因為身有屎囉, 依家嘅聯合國俾尾國搞到完全冇公信力, 等於個瑞士銀行一樣公信力一無個組織遲早玩完

一個不能正常運作的聯合國,還有什麼存在價值?

引用:
原帖由 touya08 於 2023-3-29 11:33 發表

在調查北溪投票中,歐洲國家全投棄權票。只有俄羅斯、中國及巴西投贊成票

歐洲係炸果個, 背後指使係老尾, 點會要讚成調查自己, 唔通過真係估得到
叫黃人(cb果d)呢鑊點兜好 
屈俄羅斯炸果陣好大聲.......話查就棄權

「歐洲國家全投棄權票」
俄羅斯係北溪大股東,歐洲國家佔其餘股權。受害者竟然棄權,唔投讚成票?
真相真係唔重要? 定係已知真相,黑幕唔可以公開?

美國查中國咩新彊問題就夾埋班「盟友」就大聲夾惡,到查北溪就閃閃縮縮?!

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-3-29 11:36 發表

叫黃人(cb果d)呢鑊點兜好 
屈俄羅斯炸果陣好大聲.......話查就棄權
佢到時又作新標準去護主。

歐洲全部棄權,任由恐怖襲擊發生,而且不准調查,請問這是甚麼世界,西方所謂公義公正,大家看清楚沒有

引用:
原帖由 K2020 於 2023-3-29 11:30 發表

其實都唔駛調查啦,北溪係民用設施,被炸就代表係一次恐襲,但係歐洲國家全體沉默,不聞不問,被人恐襲都當無事發生,咁代表大家都知邊個係凶手😂
對經濟,民生影響最大嘅德國,竟然不聞不問

其實傻黃都知係佢主人恐怖主義尾國炸北溪啦!
見到全部西人靜晒都知乜事啦!

引用:
原帖由 kw_lam 於 2023-3-29 11:42 發表

歐洲全部棄權,任由恐怖襲擊發生,而且不准調查,請問這是甚麼世界,西方所謂公義公正,大家看清楚沒有
證明歐美班政棍1齊+1早就知邊個做啦....... 

德國最大苦主, 聯合國代表都棄權, 歐美政治+制裁真係好醜惡 lor

真係好攪鬼。呢個世界真黑暗

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]