• 瀏覽: 17,682
  • 回覆: 5
+18
邊個投反對票??? 

引用:
原帖由 touya08 於 2023-3-29 11:33 發表

在調查北溪投票中,歐洲國家全投棄權票。只有俄羅斯、中國及巴西投贊成票

歐洲係炸果個, 背後指使係老尾, 點會要讚成調查自己, 唔通過真係估得到
叫黃人(cb果d)呢鑊點兜好 
屈俄羅斯炸果陣好大聲.......話查就棄權

引用:
原帖由 kw_lam 於 2023-3-29 11:42 發表

歐洲全部棄權,任由恐怖襲擊發生,而且不准調查,請問這是甚麼世界,西方所謂公義公正,大家看清楚沒有
證明歐美班政棍1齊+1早就知邊個做啦....... 

德國最大苦主, 聯合國代表都棄權, 歐美政治+制裁真係好醜惡 lor

引用:
原帖由 lung_block 於 2023-3-29 13:04 發表

安理會德國冇份..
冇反對,不過其他12國棄權...

Security Council Rejects Draft Resolution Establishing Commission to Investigate Sabotage of Nord Stream Pipeline
The Security Council failed today to adopt a resolu ...
唔係聯合國大會投票咩??
剩係某d國有份投???

引用:
原帖由 K2020 於 2023-3-29 13:54 發表

我覺得班人民可能未必知,人人都要搵食,好難叫人主動花時間理解呢d動作,只要控制到媒體,喂佢地想喂比人民食既資訊就得。就算有人知都係好少數,如果大部份人知道佢地既政府咁趴街,應該會暴動。好明顯係無。政客就唔駛寄望佢地講出真相,唔怕比人意外死/ 屈強姦隻牛咩😂
所以咪攪華為+tiktok lor.......歐美控制唔到既媒體

引用:
原帖由 BlackAjah 於 2023-3-29 14:02 發表

歐洲班傻仔真係無得救了
主要係投票班政棍姐  
泛人咁要糧支姐....邊係幫選民

主題標籤 #俄羅斯
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]