• 瀏覽: 17,635
  • 回覆: 129
+18
只許州官放火,不許百姓點燈
挑!   解散啦。

對住一班賊,黑社會,強盜,真係-D都唔可以手軟。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-3-29 11:46 發表

對經濟,民生影響最大嘅德國,竟然不聞不問
證明歐洲班民選領導係護主多過關心人民生活。

引用:
原帖由 71833 於 2023-3-29 11:38 發表

「歐洲國家全投棄權票」
俄羅斯係北溪大股東,歐洲國家佔其餘股權。受害者竟然棄權,唔投讚成票?
真相真係唔重要? 定係已知真相,黑幕唔可以公開?
係邊個做嘅都唔駛講,係人都知,只有唔係人嗰啲先至會唔承認係美國幕後主使囉。
至要係損害到美國嘅嘢,一概不能查,邊個敢查就制裁邊個,之前國際法庭嘅法官要查美國嘅罪行,都係咁俾美國制裁啦。

明明係俄羅斯炸 歐洲國家阻查 係咪跪戰爭罪犯普京呀

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-3-29 11:36 發表

叫黃人(cb果d)呢鑊點兜好 
屈俄羅斯炸果陣好大聲.......話查就棄權
做衰野要有報應的, 老美近日洩漏化物, 龍捲風, 校園窗剎, 新COVID變種, SVB及美債金融危機.......... 連連不斷, 應該好快收皮

使撚查咩. 100%係美國佬做架啦. 

聯合國有權查北溪事件咪講笑啦聯合國話事人是誰

司馬昭先生

班鬼佬真係

你俄羅斯炸人地烏克蘭都唔俾人調查啦

聯合國係笑話

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-29 11:26 發表

聯合國在3月27日投票,未能通過俄羅斯提出,為北溪天然氣管道爆炸事件成立獨立調查委員會。俄羅斯駐美國大使批評,美國試圖躲在盟友之後,阻止查明

"....調查北溪投票中,歐洲國家全投棄權票...."
我都唔知講咩好

其實好易擺平, 歐豬話係自己炸咪得囉

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2023-3-29 12:22 發表

"....調查北溪投票中,歐洲國家全投棄權票...."
我都唔知講咩好
吳廣德 吳好緹 吳好問

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]