• 瀏覽: 34,843
  • 回覆: 175
+4
俄羅斯聯邦安全會議秘書帕特魯舍夫周一(27日)表示,俄羅斯在歷史上曾至少兩度幫助美國避免解體,但現時再次伸出援手並不合理

美國解體長遠對全球一定最有利!  
但短時間就有核戰危機  
俄羅斯同全世界人除咗美國人一定後怨佢地d祖先點解唔由得美國解體!  
現在嘅美國根本就係當年嘅羅馬帝國但就更加仆街

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230329/bkn-20230329080029575-0329_00992_001.html

美國解體之後最重要就係邊個取得核武控制權, 最好就係由中國取得啦

尾角解體成50個國家,正!

北美13洲抵抗英國殖民,建立咗今日大美國~

美國好快被八國聯軍~

Omg~老美平民日後生活會變成點?🤔🤔🤔

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-29 12:03 發表

全民槍戰

美國唔害人都已偷笑

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-29 12:03 發表

老美依家D 平民變成點都有眼睇...
解體左可能仲有機會比中國救助..

俄國歷史上一直比較𨳍頭
否則都唔會咁益美國
賤賣阿拉斯加咁大片土地畀美國啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-29 09:17 發表

俄羅斯聯邦安全會議秘書帕特魯舍夫周一(27日)表示,俄羅斯在歷史上曾至少兩度幫助美國避免解體,但現時再次伸出援手並不合理

美國解體長遠對全球一定最有利! ...
又打拜燈面

侵侵如果再發功, 離老尾解體不遠矣

咁二戰租借法援俄抗納粹又唔講

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-29 09:26 發表

美國解體之後最重要就係邊個取得核武控制權, 最好就係由中國取得啦
梗係嗰兩個黨對轟晒去最好

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2023-3-29 13:35 發表

咁二戰租借法援俄抗納粹又唔講
係點㗎??????

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]