• 瀏覽: 38,800
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 Anunnaki 於 2023-3-29 08:08 發表

元朗發生恐怖斬人案,一名約70歲老翁於今日(29日)凌晨3時許,途經青山公路元朗段150至160號與元朗康樂路交界對開,疑遭一名南亞裔男子用刀襲擊,事主中刀當場血如泉湧,全身披血有如血人,並由救護車送院搶救,惜最終傷重不治,調查人員已將該宗傷人案改列謀殺跟進。

案發現場亦遺下大攤血漬,而一批相信屬於事主個人物品,包括其手機、眼鏡、口罩及一隻涼鞋,亦沾滿血漬,場 ...
南亞死仆街,香港癌細胞

引用:
原帖由 mega-box 於 2023-3-29 08:36 發表

又元朗白衣人,又鄉黑又五毛又新香港人。
真係唔會踏入元朗依d鬼地方。
死曱甴,冇撚來

引用:
原帖由 mega-box 於 2023-3-29 08:36 發表

又元朗白衣人,又鄉黑又五毛又新香港人。
真係唔會踏入元朗依d鬼地方。
又想委過於人?  

要多L謝晒難民之父香蕉雄

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2023-3-29 08:50 發表

點解唔踢番d南亞狗返佢哋鄉下
屌佢哋根本10個有8個都唔會正正常常咁搵食
做刀手打家劫舍就大把
泛民說違反國際難民公約。

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2023-3-29 08:08 發表

元朗發生恐怖斬人案,一名約70歲老翁於今日(29日)凌晨3時許,途經青山公路元朗段150至160號與元朗康樂路交界對開,疑遭一名南亞裔男子用刀襲擊,事主中刀當場血如泉湧,全身披血有如血人,並由救護車送院搶救,惜最終傷重不治,調查人員已將該宗傷人案改列謀殺跟進。

案發現場亦遺下大攤血漬,而一批相信屬於事主個人物品,包括其手機、眼鏡、口罩及一隻涼鞋,亦沾滿血漬,場 ...
尊重死者得唔得,唔好又賴人

似尋仇...

引用:

唔明香港點解無死刑,殺人唔洗填命

元朗人 元朗治安越黎越差呢個係事實

70。社團叔父輩

又係南亞,唔該全部踢走la, 佢地犯法冇成本,對守法既人唔公平,而且班撚樣越黎越多人,好快成個香港俾佢地食晒,到時真係你服侍佢地

引用:
原帖由 foxhode 於 2023-3-29 10:43 發表

南亞死仆街,香港癌細胞
全部南亞狗都是世界的癈物,有破壞無建設是地球上最賤的垃圾

隔日斬人,隔日又休班……

哈哈哈
其實我一直覺得香港唔應該收容啲南亞人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]