• 瀏覽: 36,834
  • 回覆: 337
+5
聯合國人權事務高級專員公署(Office of the UN High Commissioner for Human Rights)3月28日在Twitter上表示,非常關注本港目前正在審理的國安法

呢的漢奸反賊, 最好就係判終身監禁, 然後係監房老死。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/882379/聯合國促港府釋放何俊仁-指其健康狀況危急?utm_medium=Social&amp&utm_source=fb_other3&amp&utm_campaign=news

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-3-29 04:24 發表

聯合國人權事務高級專員公署(Office of the UN High Commissioner for Human Rights)3月28日在Twitter上表示,非常關注本港目前正在審理的國安法

所謂聯合國護航都專業少少好冇, 乜病又吾講, 同時坐監都可以接受護理嘅

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2023-3-29 04:30 發表

所謂聯合國護航都專業少少好冇, 乜病又吾講, 同時坐監都可以接受護理嘅
正確, 每一個監房裏面都有醫院, 如果真係有需要, 可以長期住監房醫院, 做醫院B仔, 係監房醫院洗廁所, 同時接受護理, 再嚴重嘅會有專人押解出外面醫院睇醫生, 甚至入住羈留病房, 呢的漢奸反賊, 係時候找數啦。

聯合國人權那些人,很多是為美國服務

保釋期間干擾證人喎,即係證人冇human right?

引用:
原帖由 herick 於 2023-3-29 04:49 發表

好明顯, 呢個漢奸反賊, 係到勾結緊外國勢力, 更加應該重判。

好明顯勾結外國勢力,應立刻處決AV仁

不如唔好叫聯合國人權事務高級專員公署,叫聯合國特權事務高級專員公署,好似全世界得佢一個還押有病咁

聯合國點知啊

嗰班白色人仲以為係八國聯軍時代 ,講一句華人就要跪低, 唔該佢哋現實啲哪

又係乜L嘢專員公廁呀?
啲次又收L咗幾多籌金?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-3-29 04:24 發表

聯合國?即係美畜的一個機構,唔放,吹啊💪💪

祱願何俊仁身體健康

放心~香港有羈留病房

引用:
原帖由 herick 於 2023-3-29 04:49 發表

唔係好多。係全部

主題標籤 #何俊仁
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]