• 瀏覽: 11,957
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
最佳方法莫非鬥快撞過去。

個劇本幾好 

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-28 22:11 發表

最佳方法莫非鬥快撞過去。
200公里外射完4枝PL-15已經走咗 仲有機側兩枝PL-10傍身, 機炮(留俾二戰零式戰機吧).  什麼時代

引用:
原帖由 心很想 於 2023-3-28 22:50 發表

200公里外射完4枝PL-15已經走咗 仲有機側兩枝PL-10傍身, 機炮(留俾二戰零式戰機吧).  什麼時代
你咪攪笑啦所有對手是米21呀, 現是F22 或 F35 機群擁有一樣的武器但還有機砲,J2得幾支嘢好快會打完,到時全無防衛話走就走咁簡單咩,現科技日新月異,在雙方眼中那隱形隨時是皇帝的新衣,真不知J20 這么有信心連後備機炮都冇,趁現發動機突破最少在某處造些鼓包,收藏小型導彈遇到生死關頭時應用。

有人仲係揸住嗰啲美軍設計先係標準嘅舊思維。
美軍隱形機裝機炮,其他國家就一定要做先啱。

與其攞空間嚟裝爛鬼機炮,不如整多支紅外追蹤格鬥彈/加大內油容量。
冇記錯嘅話哩個問題好多年前係呢個版已經有人討論過,樓主又發現新大陸。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2023-3-29 00:45 發表

有人仲係揸住嗰啲美軍設計先係標準嘅舊思維。
美軍隱形機裝機炮,其他國家就一定要做先啱。

與其攞空間嚟裝爛鬼機炮,不如整多支紅外追蹤格鬥彈/加大內油容量。
冇記錯嘅話哩個問題好多年前係呢個版已經有人討論過,樓主又發現新大陸。
我想問J20 遠距導彈打完,退場遇美機怎辦?莫非說對手看不到J20?

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-29 01:25 發表

我想問J20 遠距導彈打完,退場遇美機怎辦?莫非說對手看不到J20?
其實你有冇睇殲20嘅軍演 雙座位 帶住一群無人機 每一架都有攻擊力 你嘅思維仲係留喺要有機槍炮 倒不如返鄉下耕田啦你

依家J20換左新引擎之後,已經可以1.8倍超音速逃走,成為世上最強戰機!

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2023-3-29 01:38 發表

其實你有冇睇殲20嘅軍演 雙座位 帶住一群無人機 每一架都有攻擊力 你嘅思維仲係留喺要有機槍炮 倒不如返鄉下耕田啦你
聽住先啦!

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-29 01:41 發表

聽住先啦!
機槍係埋身肉搏 殲20有超音速巡航 根本冇需要咁做 你要埋身肉搏 殲10c 夠做啦 仲有中國嘅預警機係世界第一 正常預警機行頭 千20係跟住佢 發現敵蹤 全數據畀殲20 就可以超遠距離殲滅敵軍 其實呢啲立體式打仗 已經唔用機槍爆啦 如果你要開火打預警機 一開彈匣 就會發現行蹤 亦都成為殲20嘅攻擊目標

超巡玩機炮,你肉眼追到目標射?你連j20係乜都未知,你射子彈隱咩形

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-29 00:11 發表

你咪攪笑啦所有對手是米21呀, 現是F22 或 F35 機群擁有一樣的武器但還有機砲,J2得幾支嘢好快會打完,到時全無防衛話走就走咁簡單咩,現科技日新月異,在雙方眼中那隱形隨時是皇帝的新衣,真不知J20 這么有信心連後備機炮都冇,趁現發動機突破最少在某處造些鼓包,收藏小型導彈遇到生死關頭時應用。
搞笑果個係你,當打機

現在空戰還需要狗鬥嗎?

同樓主一樣用最強嘴炮攻擊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]