• 瀏覽: 7,720
  • 回覆: 43
美國廣播公司新聞周一(27日)報道,烏克蘭官員認為俄羅斯以升級蘇35戰機取代舊戰機,在烏克蘭東部衝突地區上空日益加強主導

美共充公沒收財產政權 擁有最龐大數量空軍,都唔肯攞半架支援烏黑爛,孤寒到呢

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230328/bkn-20230328141656434-0328_00992_001.html

驚比蘇35打中,到時7懵懵,比人笑9死

一早講左,坦克又無,戰機又無,戰船又無,麥都係借番黎,仲打麥鬼。

呵欠~~累了,放假一天就上香討過了,明天又要早起上班,晚安了各位巴打~~~

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 2023-3-28 21:00 發表

戰機都係死物黎姐,都唔肯出,難為烏國民付出生物,手足主持公道好噃

引用:
原帖由 T2. 於 2023-3-28 21:12 發表

戰機都係死物黎姐,都唔肯出,難為烏國民付出生物,手足主持公道好噃
四個大字,関人蛋治

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 2023-3-28 21:00 發表

比j10打中更好笑

已經無幾多人與國家仲關心烏龜國國民的屎活了

引用:
原帖由 代號高雅的測驗 於 2023-3-28 21:14 發表

四個大字,関人蛋治
美共話関人曼頭

引用:
原帖由 kks668 於 2023-3-28 21:17 發表

已經無幾多人與國家仲關心烏龜國國民的屎活了
烏龜國國民已被判死刑,爭在幾時'死幾多,別國愛莫能助  

司機唔係講到自己好巴閉咩

烏克蘭選擇戰爭,根本就係錯。。。🙈

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-3-28 21:33 發表

因為一隻走狗殺人司機,全國人民受苦!

伊朗無人機得啦

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-3-28 21:33 發表

烏克蘭選擇戰爭係錯,無得揀,但選擇呢條曱連司機做總統就是百份之一百係錯,有得揀以為自己做老闆

引用:
原帖由 哈哈鏡 於 2023-3-28 22:31 發表

烏克蘭選擇戰爭係錯,無得揀,但選擇呢條曱連司機做總統就是百份之一百係錯,有得揀以為自己做老闆
下次大選唔知剩幾多人可以投票

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]