• 瀏覽: 24,490
  • 回覆: 139
+11
引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-3-28 21:43 發表

有彈無用
俄羅斯無論雷達同衛星都咁落後
點揾目標呀
俄羅斯規定美艦日艦一定要企定定比佢打

引用:
原帖由 文丁 於 2023-3-28 19:18 發表

日本首相飛去見澤林斯基話支持,對俄羅斯肯定是挑釁,俄羅斯在日本海射兩枚超音速反艦導彈,有點警告意味。

如果日本再激怒俄羅斯,俄羅斯在北方四島部署核武,日本北海道居民肯定大逃亡。

如果俄羅斯將其中一兩個島讓俾中國發展旅遊,更加令日本恐慌。
根本無需北方四島部署核武,而家俄艦艇,潛艇,日本海俄沿岸的超音速導彈都可以命中東京,喺㗎仔唔識死做美國隻狗

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 18:36 發表

D麥彈物彈唔係雞蛋~係殺人武器,好既就係保護重要視物既神兵利器,唔好既就係摧魂斷魄既毒藥,一劍兩刃,人類唔好好使用,用黎互相攻伐,大家都係地球人,咁樣自相殘殺好嗎?
所有相同物種都會互相競爭或殺害對方,天性如此。你睇下街邊D白鴿永遠唔會攪D麻雀,但白鴿之間就經常爭地盤。

引用:
原帖由 cykwok 於 2023-3-28 18:31 發表

難怪日本要研發導彈.
美國叫日本送個價值千萬嘅乜鬼必勝飯碗俾柒頭司機,俄佬屌日本好正常啫。

引用:
原帖由 paoon 於 2023-3-28 20:08 發表

外東北、海參崴、庫頁島、千島群島係中國自古以來神聖不可分割領土
系者打沉咗日本才談都末遲。

引用:
原帖由 paoon 於 2023-3-28 21:45 發表

俄羅斯規定美艦日艦一定要企定定比佢打
東京識行

俄羅斯射兩支導彈,美、日唔夠膽出聲!

引用:
原帖由 cykwok 於 2023-3-28 18:31 發表

難怪日本要研發導彈.
俄日對戰,等看好戲!👍👍

美國佬仲唔快快仆出嚟講俄方舉動"令人非常憂慮"🤭

美狗快派美艦狗隊來吧!

解放日本妹..........

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2023-3-28 21:46 發表

根本無需北方四島部署核武,而家俄艦艇,潛艇,日本海俄沿岸的超音速導彈都可以命中東京,喺㗎仔唔識死做美國隻狗
莫斯科號俾人炸咗
普京仲on99
俄羅斯咁落後科技去凶日本
咁撚搞笑?

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-28 22:00 發表

系者打沉咗日本才談都末遲。
以中俄咁落後嘅科技
吾該吾好講d自己無能力做嘅嘢去威脅人地啦

一定要再制裁俄佬

如果仲有牌未出的話

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-3-28 21:43 發表

有彈無用
俄羅斯無論雷達同衛星都咁落後
點揾目標呀
好叻呀你
一日懵幾次