• 瀏覽: 1,596
  • 回覆: 12
牛頭角昨晚(27日)發生墮樓驚魂,懷疑涉及「三角戀」糾紛。案件內情進一步曝光,據了解,案中30歲女主角任職腳底按摩師,與現年50歲、從事運輸工

牛頭角昨晚(27日)發生墮樓驚魂,懷疑涉及「三角戀」糾紛。案件內情進一步曝光,據了解,案中30歲女主角任職腳底按摩師,與現年50歲、從事運輸工人的丈夫,早於約十年前結婚。事發時,女事主到訪22歲男行家的住所,兩人疑因感情問題發生爭執,女事主遂主動致電丈夫求助。丈夫護妻心切,趕到單位了解,隨即拿起一個拖把,連續拍打22歲男子的臉部數下,對方不甘受襲並徒手還擊,雙方糾纏打鬥。女方一度激動攀窗,驚動保安報警。警方到場後拘捕兩男,並檢走拖把作證物調查。據悉,兩人經警誡下,承認因一時憤怒而犯案。

180度逆轉! 原來係小鮮肉纏人妻喎, 人妻叫老公幫拖

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/882138/30歲女私會小鮮肉內情曝光-兩人疑情變爭執-急召丈夫救駕變打架

原來呢件肥妻都有d吸引力喎

玩完小鮮肉想飛起人?

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 18:03 發表

玩完小鮮肉想飛起人?
呢個肥人妻係咪功夫好了得?

情變,情變,情變,應要習慣當自然,
每天要生要死,已是陳舊不再新鮮...... 

女人趙完鬆

小鮮鴨死纏不休,定跌入捉黃腳雞圈套?

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2023-3-28 18:05 發表

女人趙完鬆
點解劇情同想像中完全唔同

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-28 18:04 發表

呢個肥人妻係咪功夫好了得?
咁我見佢又唔係痴肥果隻,都算肥得幾均勻呀~各花入各眼姐,有人賞識就得。

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 18:09 發表

咁我見佢又唔係痴肥果隻,都算肥得幾均勻呀~各花入各眼姐,有人賞識就得。
對有肉地嘅女士係一個鼓舞

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-28 18:11 發表

對有肉地嘅女士係一個鼓舞
都30歲了,要揀瘦既都揀個年青D,中女有獨特既韻味的,證明個小鮮肉都識食呀~~

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 18:14 發表

都30歲了,要揀瘦既都揀個年青D,中女有獨特既韻味的,證明個小鮮肉都識食呀~~
其實鬼佬就最鍾意呢類有肉地, 只係香港人鍾意無肉嘅排骨

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-28 18:17 發表

其實鬼佬就最鍾意呢類有肉地, 只係香港人鍾意無肉嘅排骨
鹹魚白菜,各有所愛嘛。