• 瀏覽: 34,524
  • 回覆: 133
+2
17年先分手已經賺咗

引用:
原帖由 tykwok 於 2023-3-28 19:24 發表

17年都吾娶人.......累人等了17年的青春.......還在扮可憐

得把口話結婚對像......騙人17年感情........
呢啲咪係事實囉,女人老咗就無人肯要,男人再老都仲溝到女。

食新女啦..

引用:
原帖由 高峰上的河流 於 2023-3-28 17:21 發表

歌手吳國敬同圈外女友Elaine拍拖17年,早喺2018年時,佢就已經公開稱呼女友做「老婆」,感情一直恩愛,不過今日(28日)有消息指佢喺3年疫情影響之下入不敷支,為賺錢照顧女友及愛犬,近年到大灣區發展,並主力於中山做音樂,點知就因長期分隔異地而感情生變,早前更慘被分手!一早視女友為結婚對象嘅吳國敬曾多次求婚,女友多年嚟仍未答允,57歲嘅佢依家單身一個,更被發現啟動拒收訊息功能,唔接受外界對佢嘅關 ...
on99又大半世,
婚又無結、仔又無生,
加上仲無錢添.......

分手~~~第一時間做「被害者」了

引用:
原帖由 八月八日 於 2023-3-28 19:00 發表

吳國敬其實都好有音樂才華
只係生不逢時,當時啲偶像派太過厲害,所以佢無法大紅大紫。
話晒都係香港 bon Jovi 😏

甘就17年🥹

引用:
原帖由 室女座超星系團 於 2023-3-29 13:08 發表

話晒都係香港 bon Jovi 😏
而家就係Michael Jackson 2.0 : 燶閪Jackson

引用:
原帖由 高峰上的河流 於 2023-3-28 17:21 發表

歌手吳國敬同圈外女友Elaine拍拖17年,早喺2018年時,佢就已經公開稱呼女友做「老婆」,感情一直恩愛,不過今日(28日)有消息指佢喺3年疫情影響之下入不敷支,為賺錢照顧女友及愛犬,近年到大灣區發展,並主力於中山做音樂,點知就因長期分隔異地而感情生變,早前更慘被分手!一早視女友為結婚對象嘅吳國敬曾多次求婚,女友多年嚟仍未答允,57歲嘅佢依家單身一個,更被發現啟動拒收訊息功能,唔接受外界對佢嘅關 ...
應該女方感到男方人如其名.....

唔覺勁.....

所以.....

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2023-3-28 17:25 發表

人又老!錢又冇!搵女要
可能響屋企燒……

17年都唔結?

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 17:37 發表

年紀又開始大勒,女友又唔肯結婚,都知道咩事啦~~~
咁係咩事?

唔通一齊捱嗎?女方價值觀一定正確

係唔係過人世,
拍兩三年已心裡有數,
拍幾年都唔肯嫁/娶,
根本就覺得呢條友唔掂,