• 瀏覽: 5,745
  • 回覆: 21
+2
本主題由 lokisilver 於 2023-3-29 23:13 移動
 華格納斑友行近戰壕愈危險  結果人地 call  支援

https://www.youtube.com/watch?v=TLWqxChQAxY進入香討影片區

1450不停打飛機
都改變唔到巴赫穆特、阿瓦迪夫卡局勢越黎越惡劣既事實

引用:
原帖由 06VV 於 2023-3-28 16:22 發表

華格納斑友行近戰壕愈危險  結果人地 call  支援

https://www.youtube.com/watch?v=TLWqxChQAxY
條片咪咁長喇,睇到班親俄派呆晒!佢哋終於多少明白點解巴赫穆特瓦格納折損咁大,不過口中仍然要講有進展 (每天推前幾十米,甚至幾米都算係有進展),死嘅都係犯人,死十件當五傷,大傷當冇傷!

打仗有死傷是必然的事情,難得有片令烏粉一時輕奮,算得難能可貴。回到現實烏軍在巴格木仍在捱打中。

軍盲1450狗吹"瓦格納折損咁大"
依然答唔到點解重要據點不停丟失

引用:
原帖由 kim_12346 於 2023-3-29 12:59 發表

軍盲1450狗吹"瓦格納折損咁大"
依然答唔到點解重要據點不停丟失
其實我都吾明佢地點解會吹折損問題,如果打仗用人命折損定勝負,二戰中國,同蘇聯就吾系戰勝國,而日本同德國亦吾系戰敗國。

有人都幾好笑!
瓦格納每日前進幾米,甚至幾十米,都吾算有進展? 要學烏軍每日敗退先叫有進展咩?

真係笑死人!現代戰爭根本唔係用人海戰術,俄羅斯仲用呢招,擺明瓦格納連武器都唔夠,後方補給又被海馬斯點名,喺前線嘅瓦格納不斷送人頭,為嘅只係推前,而烏軍其實一點一點向後撒係冇問題,佢哋重點係首先收瓦格納犯人皮,再收瓦格納精銳皮,最後收俄軍皮!

古代戰爭,一場戰役死幾十萬人,現代戰爭根本承受唔起,不過俄軍加埋瓦格納都死咗十六萬,呢條數都已經好誇!唔係普丁都唔會契弟咁求救習大大!

引用:
原帖由 良心打白條 於 2023-3-29 13:19 發表

其實我都吾明佢地點解會吹折損問題,如果打仗用人命折損定勝負,二戰中國,同蘇聯就吾系戰勝國,而日本同德國亦吾系戰敗國。
班柒人根本完全唔識
猛吹烏軍係專門俾俄軍圍攻從而有效殺傷敵人
如果係咁烏軍應該事先固守有利防守既地形先啱
解釋唔到點解有利防守既索萊達、克里希夫卡甚至市內亞速工業區迅速失守

"烏軍其實一點一點向後撒係冇問題,佢哋重點係首先收瓦格納犯人皮,再收瓦格納精銳皮,最後收俄軍皮!"

由有利地形撤去不利地形收人皮?
知唔知自己講乜呀
所以話1450冇一次唔係出醜

俄軍死十六萬?
又吾知邊個講?

引用:
原帖由 良心打白條 於 2023-3-29 13:51 發表

俄軍死十六萬?
又吾知邊個講?
烏克蘭國防部個數
係每日求其加個齊頭數上去
1450柒到以為咁樣可以說服到人

引用:
原帖由 kim_12346 於 2023-3-29 13:56 發表

烏克蘭國防部個數
係每日求其加個齊頭數上去
1450柒到以為咁樣可以說服到人
呢個先好笑!
我有聽過段新聞,誇張到連個位數都有。

咁得閒計俄佬死幾多人,又吾見佢有烏軍死亡統計。

系傻仔先會信,仲要講先on 9!

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]