• 瀏覽: 40,488
  • 回覆: 253
+5
牛頭角發生「三角戀」墮樓驚魂。昨(27日)深夜11時許,警方接報指牛頭角道305號官塘立成大廈傳出爭執及打鬥聲,有人從高處飛墮晾衫架。人員手持盾

牛頭角發生「三角戀」墮樓驚魂。昨(27日)深夜11時許,警方接報指牛頭角道305號官塘立成大廈傳出爭執及打鬥聲,有人從高處飛墮晾衫架。人員手持盾牌趕抵,證實無人墮樓,並在一單位尋獲2男1女,相信2男曾經互毆,女方一度激動攀窗,驚動保安報警,虛驚一場。涉案姓盧(50歲)及姓楊(22歲)男子分別面、手受傷,同涉「襲擊致造成實際身體傷害」被捕;姓胡(30歲)女事主則情緒激動,3人同被送往聯合醫院治理。警方相信3人因感情問題爭執,秀茂坪警區刑事調查隊已接手跟進。

個老公都50娶個30嫩妻以為好過癮  
點知30人妻就搵個22小鮮肉

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/881950/往牛頭角私會小鮮肉-丈夫撞破與情敵互毆-30歲女攀窗惹墮樓驚魂

完全係AV嘅慾求不滿情節

夫妻無感情?定係妻子對丈夫有咩不滿?

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 09:56 發表

夫妻無感情?定係妻子對丈夫有咩不滿?
相差20年好大機會係中港婚姻

小鮮肉以為食人妻無手尾跟

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2023-3-28 10:00 發表

小鮮肉以為食人妻無手尾跟
人妻工夫好

乘鶴吹笙想俊游,丑聞宮掖擅風流。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-28 09:58 發表

相差20年好大機會係中港婚姻
娶大陸老婆,她落左黎唔走佬已經要感謝神,出去滾識回家咪由佢囉,唔好影響夫妻正常關係就隻眼開隻眼閉啦,玩下姐,邊個唔玩呀,個老公都可以出去玩女人既姐,你有你玩,我有我玩,最緊要頭家唔好散。

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 10:07 發表

娶大陸老婆,她落左黎唔走佬已經要感謝神,出去滾識回家咪由佢囉,唔好影響夫妻正常關係就隻眼開隻眼閉啦,玩下姐,邊個唔玩呀,個老公都可以出去玩女人既姐,你有你玩,我有我玩,最緊要頭家唔好散。
一般港女點肯嫁大自己20年又唔係富豪嘅男人?

50歲溝30歲,相差足足20年
當初點識點做到

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-28 10:10 發表

單野唔見血唔死人都算係奇蹟勒~~

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-28 10:10 發表

睇圖樣同衣着唔係大陸女,但條女身材就…😨

立成大廈好似好多一樓一的....

引用:
原帖由 枝上的鳥兒 於 2023-3-28 10:28 發表

睇圖樣同衣着唔係大陸女,但條女身材就…😨
落黎幾年都唔同晒啦

日後一齊享受3P算啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]