• 瀏覽: 40,629
  • 回覆: 253
+5
引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-28 10:45 發表

可能傾公事呢個
我覺得係傾國家大事, 俄烏局勢, 利率走向之類

引用:
原帖由 臭作2006 於 2023-3-28 11:24 發表

確認娶香港老婆唔會出事?前排有單六公館老闆回家目擊老婆同人同床仲拍左片喎
我無講,唔好屈我@_@港女好就唔使北上尋真愛啦~~~

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-28 09:46 發表

牛頭角發生「三角戀」墮樓驚魂。昨(27日)深夜11時許,警方接報指牛頭角道305號官塘立成大廈傳出爭執及打鬥聲,有人從高處飛墮晾衫架。人員手持盾

...

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-3-28 10:46 發表

五短身型,四肢粗壯,長途馬也,好難餵飽
依d後推好穏陣, 唔會一推就冧

引用:
原帖由 mtlchun 於 2023-3-28 11:23 發表

30碎已有4 0碎嘅身型
比別人少奮鬥十年

屌大20年真係貪你夠老咩

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2023-3-28 10:48 發表

期間有人以吸水地拖施襲。胡女「手背手心都係肉」,見二人兩敗俱傷,卻喝止無果,一度情緒激動攀出窗外「尋死」。

其實三人行,一女侍兩夫,大家和和氣氣整整齊齊咪好囉。
1,3,,5/2,4,6  星期日放假,自己揀

50 歲男…. 絕對可以有個22 歲嘅仔
可能個22 男係50 歲男前妻生
宜家同老豆分享下後母嘅愛

食唔飽, 帶件小鮮肉返去嘆, 點知比老公埋伏捉姦. 

引用:
原帖由 marco.jai 於 2023-3-28 10:50 發表

我諗個女人都冇錢㗎喇, 個女人只係為錢或為身份證同個50男人, 而家啲30歲女人保養得好好㗎, 個小鮮肉同佢上床都爽啦
如果用劏房包仔....  算系甘啦

引用:
原帖由 ar2man 於 2023-3-28 11:38 發表

50 歲男…. 絕對可以有個22 歲嘅仔
可能個22 男係50 歲男前妻生
宜家同老豆分享下後母嘅愛
你令我聯想到兩位鍾生同袁小姐嘅故事

引用:
原帖由 mc4870 於 2023-3-28 11:39 發表

食唔飽, 帶件小鮮肉返去嘆, 點知比老公埋伏捉姦. 
NO, 係送外賣上小鮮肉劏房被老公尾隨踢竇, 小鮮肉安坐家中等蝦條.

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 09:56 發表

夫妻無感情?定係妻子對丈夫有咩不滿?
妻子喜歡啲啲.....小弟弟身驅軟糯

小鮮肉一定有個人之長頂啦.

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-28 09:56 發表

夫妻無感情?定係妻子對丈夫有咩不滿?
I think
勃起不全

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]