• 瀏覽: 56,247
  • 回覆: 340
引用:
原帖由 愚人之石 於 2023-3-28 16:53 發表

肯定夠,非禮只要口供及當時動作,

只要女生別怕,而落口供清楚啲及個女警以事論事,又或者東張搵個律師陪佢落口供.,

一定要指證條粉皮入冊.
你點知條仔有做?

引用:
原帖由 $navyseals 於 2023-3-28 16:53 發表

咁嘅人就識處理
點管學校都未識啦
所以有咁嘅壞學生
她和他年齡不足18,所以需要大人去處理,全部都有問題,各方面不識處理

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2023-3-28 19:55 發表

單嘢係上年8月,你解釋一下咩情況要半年先交俾律政司?你睇乜劇係咁嫁?
差佬好多野要查, 點解要我解釋俾你知?
我剩係知道差館內部都有規矩, 一定時限就要向上級報告進展及申請更長調查時間.
呢啲對你呢類仇警人係睇唔到
😡

引用:
原帖由 snooboy 於 2023-3-29 13:11 發表

差佬好多野要查, 點解要我解釋俾你知?
我剩係知道差館內部都有規矩, 一定時限就要向上級報告進展及申請更長調查時間.
呢啲對你呢類仇警人係睇唔到
😡
原來你係警察

引用:
原帖由 bbqiller 於 2023-3-29 12:30 發表

你點知條仔有做?
唔知,但老屈個粉皮何益?

可以睇落去吖.

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2023-3-28 09:42 發表

近日引起傳媒報道的天水圍一間學校發生懷疑非禮事件,13 歲女童去年 8 月疑被同級男同學非禮,惟校方指翻查閉路電視未有發現兩名學生在校園發生報稱情況,涉事男童父親堅稱兒子清白,事件引發羅生門。惟警方回覆指,周一(27日)收到律政司意見後,涉事13歲男童已被控兩項「普通襲擊」罪、一項「非禮」罪及一項「企圖非禮」罪,案件將於3月31日上午在屯門裁判法院提堂。

近日引起傳媒報道的天水圍一間學校發生懷疑 ...
冇證據應該落唔到案起訴,校方講既嘢有問題

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2023-3-29 15:53 發表

原來你係警察
原來你係低智, 普通常識都唔知
😡

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2023-3-28 09:42 發表

近日引起傳媒報道的天水圍一間學校發生懷疑非禮事件,13 歲女童去年 8 月疑被同級男同學非禮,惟校方指翻查閉路電視未有發現兩名學生在校園發生報稱情況,涉事男童父親堅稱兒子清白,事件引發羅生門。惟警方回覆指,周一(27日)收到律政司意見後,涉事13歲男童已被控兩項「普通襲擊」罪、一項「非禮」罪及一項「企圖非禮」罪,案件將於3月31日上午在屯門裁判法院提堂。

呢d小鮮肉案 😍,交比水棺審最拿手

警方終於肯做野了
在日本非禮的定罪率是99.9%, 因為是非常困難辨解, 女生要屈你就真係死路一條了. 不知香港法律會點審判....

引用:

法律在前始終都係證據行先!

引用:
原帖由 愚人之石 於 2023-3-29 16:03 發表

唔知,但老屈個粉皮何益?

可以睇落去吖.
你唔知有乜益,唔表示無。我讚成睇落去,但你無答到你點知佢有做。

或者我問多一次,
1. 你知唔知道條仔有無做?
2. 你知唔知道條女有無老屈?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]