• 瀏覽: 4,127
  • 回覆: 18
近日引起傳媒報道的天水圍一間學校發生懷疑非禮事件,13 歲女童去年 8 月疑被同級男同學非禮,惟校方指翻查閉路電視未有發現兩名學生在校園發生報稱情況,涉事男童父親堅稱兒子清白,事件引發羅生門。惟警方回覆指,周一(27日)收到律政司意見後,涉事13歲男童已被控兩項「普通襲擊」罪、一項「非禮」罪及一項「企圖非禮」罪,案件將於3月31日上午在屯門裁判法院提堂。

"網媒 Channel C 翌日報道,涉事男童父親主動聯絡回應"

慌張硬拼車撈絲

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/天水圍女生非禮案羅生門-警:正式落案起訴男童非禮等4罪-163650851.html

小色狼

落得charge即係已經有基本證據。 尋日仲有啲人話咩集體炒車。
間學校仲想側側膊。

校長有冇回應呀??

涉事男童父親堅稱兒子清白

竟然唔係男童話自己係清白

校長都要拉!

引用:
原帖由 33Chris 於 2023-3-28 09:37 發表

落得charge即係已經有基本證據。 尋日仲有啲人話咩集體炒車。
間學校仲想側側膊。
係校長側側膊

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-3-28 09:38 發表

校長有冇回應呀??
琴晚東張報導,2017年同校都發生一宗風化案

男童…最後都係會無事…
學校其實就係社會的縮影…

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-3-28 09:37 發表

小色狼

引用:
原帖由 華爾哥夫 於 2023-3-28 09:33 發表

近日引起傳媒報道的天水圍一間學校發生懷疑非禮事件,13 歲女童去年 8 月疑被同級男同學非禮,惟校方指翻查閉路電視未有發現兩名學生在校園發生報稱情況,涉事男童父親堅稱兒子清白,事件引發羅生門。惟警方回覆指,周一(27日)收到律政司意見後,涉事13歲男童已被控兩項「普通襲擊」罪、一項「非禮」罪及一項「企圖非禮」罪,案件將於3月31日上午在屯門裁判法院提堂。

...
男童父親主動搵網媒channel c 澄清。

睇下個所謂 Channel C 網媒嘅簡介,就知呢班人咩料。

"我哋係一班做Channel 嘅Channel 師,集合一齊做好Channel C!每人都各有所長,包括旁白師、出氣師、天氣師、娛樂絲,為大家帶來最港式、最地道嘅高質素多元化節目。"

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2023-3-28 09:50 發表

男童…最後都係會無事…
學校其實就係社會的縮影…
可能佢以為大是大非面前就可以無惡不作.......

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-3-28 09:37 發表

小色狼
唔做埋真係浪費

校長一直話cctv影唔到
係咪條細路自首

細細個就咁淫,自律性不足,打下籃球做下運動鍛鍊下啦,成日個腦諗咸野,我教會D弟兄都話我以前點解戒唔度手淫,無野做係屋企無所事事,飽後思淫,咪手淫囉,而家我日日返工放工,做到成隻蟹咁,兩個月先手淫過一次咋,少左好多了~~相信漸漸會戒度,人生係要有D寄託先唔會行歪路的,應該讀書既時候讀書,應該做工既時候做工,我啊媽成日教訓我,細個果時叫你讀書就諗住做野,而家大左,就唔想做野想讀書,已經太遲了~~~

鍵盤翻頁
左右