• 瀏覽: 8,455
  • 回覆: 71
+3
咩事 

今時今日香港, 劏人都可以發生, 擸鞋打幾下, 好小事啫, 活力之都嘛。。。。😆😆😆

打小人?

依家毒婦越來越多。
呢只阿嬸又肥又老又醜,肯定乞兒都唔想屌佢,冇人屌就會發瘋

香港真係戾氣之都

人才?

唔知發生咩事

引用:
原帖由 dlive 於 2023-3-27 15:30 發表

唔知發生咩事
唔好掛住攞分, 要睇下新聞內容~

昨日(26日)下午2時許,警方接獲一名37歲、姓氏拼音為Yuan的女子報案,聲稱指自己坐在港鐵列車的座位時,手袋不小心撞及站在前方的男子,雙方發生爭執,其間該名男子出手施襲,三度推撞其頭部,導致女事主失平衡跌倒,男子施襲後於金鐘站下車,逃去無蹤。警方到場調查及四出兜截,未有尋獲該名男子,案件由「糾紛」改列作「聲稱襲擊」,警方正聯絡該名年約40歲、身穿黑衣黑褲及肥身材的男子協助調查。女事主並無表面傷痕,報稱頭痛,被送往瑪麗醫院檢查。

引用:
原帖由 ccgbbs 於 2023-3-27 15:41 發表

唔好掛住攞分, 要睇下新聞內容~

昨日(26日)下午2時許,警方接獲一名37歲、姓氏拼音為Yuan的女子報案,聲稱指自己坐在港鐵列車的座位時,手袋不小心撞及站在前方的男子,雙方發生爭執,其間該名男子出手施襲,三度推撞其頭部,導致女事主失平衡跌倒,男子施襲後於金鐘站下車,逃去無蹤。警方到場調查及四出兜截,未有尋獲該名男子,案件由「糾紛」改列作「聲稱襲擊」,警方正聯絡該名年約40歲、身穿黑 ...
你隻死嘢彈出嚟話我唔我睇咗dd架,只係佢話大陸有一單,有啲我唔係好明,佢哋鍾意用鞋底打人嘅

引用:
原帖由 dlive 於 2023-3-27 15:44 發表

你隻死嘢彈出嚟話我唔我睇咗架,只係佢大陸發生嘅事,有啲我唔係好明,佢哋鍾意用鞋底打人嘅
呢輪妳攞左好多分^^
唔係大陸發生, 係香港~

引用:
原帖由 ccgbbs 於 2023-3-27 15:47 發表

呢輪妳攞左好多分^^
唔係大陸發生, 係香港~
我有花精神時間落去攞㗎,係你懶惰。

互相都有受傷,打和

打小人啫?大驚小怪!

引用:
原帖由 dlive 於 2023-3-27 15:30 發表

唔知發生咩事
唔係大陸, 係香港的港鐵內

你睇番內文指手袋碰撞, 因而發生爭執

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]