• 瀏覽: 19,152
  • 回覆: 102
+2
引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2023-3-26 19:51 發表

咪就係....英女皇逝世時,連支英國國旗都係中國製的。
烏克蘭一個普通民家,話唔定十件野有七件都中國製的。
成地都係中國貨,執到任何一件都可以用離老屈中國。
咁嬰女黃咪成世被中國冚住

開始愈來愈冇規矩

老尾兩黨都要每日亂叫China China,因為這是選票的保證!
你老味的愚民政策最終會自食惡果!我話嘅!

引用:
原帖由 T2. 於 2023-3-26 18:45 發表

美國警告中國可能向俄羅斯提供武器之際,親俄媒體周四(23日)發布頓涅茨克士兵使用反無人機槍的片段,軍事關注者認為該槍由中

全世界包括尾國既先進科技武器都 ...
可以制止無人機製造破壞, 明顯係善良的槍 
建議 烏仔 都買可以 互打飛機~

引用:

美國警告中國可能向俄羅斯提供武器之際,親俄媒體周四(23日)發布頓涅茨克士兵使用反無人機槍的片段,軍事關注者認為該槍由中

即使係中國生產又如何? 
反無人機槍...即係唔係用黎殺生啦!!! 
無人權或人道問題喎...

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2023-3-26 19:37 發表

呢個5分鐘後好關鍵....
如果要對準架無人機5分鐘先有效....咁好似好難實用....無人機唔會停響到5分鐘比你射...
如果只係對準架無人幾極短時間就有效,然後5分鐘內降落地面,咁就易用好多。
呢5分鐘係計乜呢?
================
如果呢段野無寫錯,咁被呢支"槍"擊毀既無人機數量,應該係0。被呢枝槍射傷或射死既人數肯定係0。
唔理係唔係中國製 ...
CHING講錯喇。。。好多時睇片, 無人機攻擊時都係停喺度。。。

100%防禦性武器

好奇怪, 點解要拍條片呢 ? 其次點解我覺得佢拍片微微咀笑呢 ? 

「網上軍事關注者認為,該把反無人機槍是中國廣東省深圳市一間電子公司的產品」。

認為就得?有咩根據?

引用:
原帖由 k514 於 2023-3-27 13:45 發表

Sorry...我係只當時中國接到好多造英國國旗訂單
https://www.hk01.com/即時中國/816133/英女王逝世-中國工廠湧入大量訂單-一周至少趕製50萬面英國國旗

引用:

唔洗學老尾用盜旦打氣球、慳好多

引用:
原帖由 k514 於 2023-3-27 13:45 發表

手足會唔會起嬰女黃山墳?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]