• 瀏覽: 19,154
  • 回覆: 102
+2
又唔係致命武器,美國佬管唔到喎!

大6製底褲都係

引用:
原帖由 T2. 於 2023-3-26 18:45 發表

美國警告中國可能向俄羅斯提供武器之際,親俄媒體周四(23日)發布頓涅茨克士兵使用反無人機槍的片段,軍事關注者認為該槍由中

全世界包括尾國既先進科技武器都 ...
中國製又點?你咬我食呀?

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2023-3-26 19:37 發表

呢個5分鐘後好關鍵....
如果要對準架無人機5分鐘先有效....咁好似好難實用....無人機唔會停響到5分鐘比你射...
如果只係對準架無人幾極短時間就有效,然後5分鐘內降落地面,咁就易用好多。
呢5分鐘係計乜呢?
================
如果呢段野無寫錯,咁被呢支"槍"擊毀既無人機數量,應該係0。被呢枝槍射傷或射死既人數肯定係0。
唔理係唔係中國製 ...
因為中國阻住美國殺人囉

今次進步了,唔用<疑>字,用<或>字

吊,唔想還錢,又切生豬肉。

引用:
原帖由 peter925 於 2023-3-26 19:27 發表

淘寶貨,民用的。
又可以拼貨集運

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2023-3-26 19:39 發表

香港可能都要買返D離用,前果排就有人用無人機偷拍。 
各國都可以幫襯下,比人用無人機偷拍真係無哂私隱.... 
唔知我屋企可唔可以買返支去防下無人機偷拍呢? 
https://www.hk01.com/數碼生活/832882/無人機偷拍-男遙距拍酒店客不雅片-業內人-要自保只有一個方法
香港機場有

引用:
原帖由 T2. 於 2023-3-26 18:45 發表

美國警告中國可能向俄羅斯提供武器之際,親俄媒體周四(23日)發布頓涅茨克士兵使用反無人機槍的片段,軍事關注者認為該槍由中

全世界包括尾國既先進科技武器都 ...
呢啲普通民用玩具,俄佬識淘寶就買到啦,有什麼奇怪?

真係頂唔住~連中國製造,同中國供應都分唔開?重拗乜?嘥氣

老尾你走啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]