• 瀏覽: 19,141
  • 回覆: 102
+2
中國生產咪中國生產囉,生產出嚟就係用架啦,唔係買嚟做乜?

整支槍最貴既RF power module 都只係千多元,唔知有無機會去俄羅斯淘寶,再代工生產賺下外快

又係得個講字

下... 不嬲都係2兄弟齊上齊落侵略世界架啦,呢啲點會係新聞

我淨係知F35用大陸零件其他人用咩無咩興趣知

引用:
原帖由 cwbguy 於 2023-3-26 20:06 發表

軍用無人機點會使用2.4赫茲 (GHz)頻譜? 
WiFi、藍牙、Cordless phone.......乜都用佢,勁多干擾
俄烏前線都用DJI或其他民用無人機做偵察機同改裝做手榴彈投放,所以反無人機槍有機會用到。

美國賺錢,唔俾人賺
道德高地?

如發現中國生產滕條出現,嚴重性仲作得大

引用:
原帖由 ho0928 於 2023-3-26 22:11 發表

下... 不嬲都係2兄弟齊上齊落侵略世界架啦,呢啲點會係新聞
請舉實例,邊個地方係中國統一後再侵略得來的?
============================
英國仲未還返馬爾維納斯群島比阿根廷,英國係唔係侵略世界?
香港都係英國還返比中國無幾耐。

引用:
原帖由 T2. 於 2023-3-26 18:45 發表

美國警告中國可能向俄羅斯提供武器之際,親俄媒體周四(23日)發布頓涅茨克士兵使用反無人機槍的片段,軍事關注者認為該槍由中

全世界包括尾國既先進科技武器都 ...
東方日報幫美國宣傳信息不遺余力

引用:
原帖由 花生之友 於 2023-3-26 22:12 發表

我淨係知F35用大陸零件其他人用咩無咩興趣知
咁就大鍋了....萬一有日美國既F35在烏克蘭墜毀,美國執返件大陸零件,咁咪又可以老屈中國,水洗都唔清?

反無人機?打個網上天空果d?

不是用子彈的武器

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2023-3-26 22:31 發表

請舉實例,邊個地方係中國統一後再侵略得來的?
============================
英國仲未還返馬爾維納斯群島比阿根廷,英國係唔係侵略世界?
香港都係英國還返比中國無幾耐。
佢指英美

唔使緊張,淘寶貨嚟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]