• 瀏覽: 19,231
  • 回覆: 102
+2
引用:
原帖由 richardli008 於 2023-3-26 19:27 發表

無人機干擾槍主要國內執法部門用上網大把片介紹。
香港可能都要買返D離用,前果排就有人用無人機偷拍。 
各國都可以幫襯下,比人用無人機偷拍真係無哂私隱.... 
唔知我屋企可唔可以買返支去防下無人機偷拍呢? 
https://www.hk01.com/數碼生活/832882/無人機偷拍-男遙距拍酒店客不雅片-業內人-要自保只有一個方法

好多野都係中國生產的

北約供應咗幾多武器???

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-3-26 19:47 發表

好多野都係中國生產的
梗有間在你左近?

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2023-3-26 18:48 發表

支槍可以發射洗衣粉
滴露好d

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-3-26 19:47 發表

好多野都係中國生產的
咪就係....英女皇逝世時,連支英國國旗都係中國製的。
烏克蘭一個普通民家,話唔定十件野有七件都中國製的。
成地都係中國貨,執到任何一件都可以用離老屈中國。

===============
澄清一下...我係只當時中國接到好多造英國國旗訂單
https://www.hk01.com/即時中國/816133/英女王逝世-中國工廠湧入大量訂單-一周至少趕製50萬面英國國旗

引用:
原帖由 亨盤真人 於 2023-3-26 19:50 發表

滴露好d
危險...危險....連最惡既新冠病毒都可以殺死。大殺傷力武器。

哇 好似打緊遊戲機咁

我信1450磚家:中國冇晶片,冇晶片,冇晶片,唔識整咁先進嘅嘢。

又玩文字,中國生產,買方係邊個?運入軍隊手中又係邊個?

係中國 又如何。

尾狗唔憤氣過來咬中國吖笨L柒
保證你班痴肥怪來幾多死幾多

引用:
原帖由 T2. 於 26-3-2023 18:45 發表

美國警告中國可能向俄羅斯提供武器之際,親俄媒體周四(23日)發布頓涅茨克士兵使用反無人機槍的片段,軍事關注者認為該槍由中

全世界包括尾國既先進科技武器都 ...
又唔係攻擊性武器,只係防禦性工具
等如布袋彈與護目鏡,係相反兩樣野黎
爆眼女的護目鏡係美國3M公司提供,又係咪算美國提供武器俾暴徒?

引用:
原帖由 richardli008 於 26-3-2023 19:27 發表

無人機干擾槍主要國內執法部門用上網大把片介紹。
軍用無人機點會使用2.4赫茲 (GHz)頻譜? 
WiFi、藍牙、Cordless phone.......乜都用佢,勁多干擾

幾時宣戰呀美國?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]