• 瀏覽: 25,750
  • 回覆: 133
+3
雷曼兄弟控股公司前副總裁 Lawrence McDonald(麥克唐納) 週三(22日)語出驚人地表示,如果美國政府不解決結構性問題,聯儲局繼續加息,接下來可

50間銀行排隊倒閉? 真係咁誇張?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/881422/前雷曼高層驚嚇預言-儲局fed再加息-還會有逾50銀行倒閉

金融海嘯2.0

老美掂唔掂我唔關心,最驚就係引起全球性恐慌,連其他國家都連累埋咋

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2023-3-26 16:16 發表

老美掂唔掂我唔關心,最驚就係引起全球性恐慌,連其他國家都連累埋咋
真係50間銀行倒閉, 美元就會變廢紙

食住花生等睇戲

絶對無可能,有咁多韮菜未割。開多五十間新銀行就差唔多。

前雷曼高層...佢眼光準既話雷曼點會摺埋呀,仲搞到全球一鑊泡...

引用:
原帖由 kaiserken 於 2023-3-26 16:21 發表

前雷曼高層...佢眼光準既話雷曼點會摺埋呀,仲搞到全球一鑊泡...
經歷過雷曼執笠咪知道囉

睇吓典...

信唔信得過架,他老人家退左休架啦喎~~

一次過引爆30幾萬億美債爆煲
雖然中國都有損失,但從此美國會在地球上消失,
長遠計都係好事

無錢就唔會有咁多軍備,航武戰鬥群消失,
再無錢上太空....

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-3-26 16:12 發表

雷曼兄弟控股公司前副總裁 Lawrence McDonald(麥克唐納) 週三(22日)語出驚人地表示,如果美國政府不解決結構性問題,聯儲局繼續加息,接下來可

唔把利息加到6厘,下一個倒閉的就係聯儲銀行。

引用:

條友竟然唔洗坐終身

引用:

驚乜,會瘋你都我收購晒去。

自爆然後引爆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]