• 瀏覽: 39,177
  • 回覆: 350
+4
引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-26 09:10 發表

台島子眾叛親離,敗象已露。
內地同台灣, 邊一個市場規模更大, 發展潛力更優厚, 全球各國都應該知道點揀。

菜婆娘會否叫老洪還錢?😖

1450:我地重質唔重量

蛋卷之王
要送多d蛋卷

阿門

引用:
原帖由 s-chris 於 2023-3-26 09:24 發表

恭喜習主席撒幣又一大喜功
可喜可賀
恭喜恭喜!
酸到哩。。。。。菜婆俾完錢俾洪c走數,節墮呀

世界都是這樣現實的

冇嘅,新聞講洪都拉斯向台灣度水還債,台灣冇反應,因此向北京建交。

今舖呀爺有米先嬴,日後一樣可以樹倒猢....

引用:
原帖由 stone9883 於 2023-3-26 09:37 發表

洪都拉斯跟隨大勢所趨!同台灣斷交同厲害了。我的國偉大中國共產黨重新出發做法相當正確。偉大中國共產黨得到認同!洪都拉斯得到了所需金錢!各取所需!厲害了我的國如日方中!跟隨我偉大中國共產黨是正確的選擇!真是厲害了我的國!我偉大中國共產黨厲害了我的國又再次帶領我們贏一次⋯⋯再次成為國際大贏家呢!💪🏻💪🏻💪🏻🥹🥹🥹
不如下次你用chatgpt幫你寫啦,寫到一舊舊,都吾知你up咩7

引用:
原帖由 smart889 於 2023-3-26 09:58 發表

中國好彩有共產黨,回顧歷史,冇一個政黨,軍閥有能力統一中國,周圍土匪如毛,共產黨執政,人民安居,自力更生,不受外國控制,才有今天香港人能自由到中國任何地方旅行的可能
講句公道話,有好有唔好啦,中國政府都講咗文革是錯的😌

引用:
原帖由 tam_n 於 2023-3-26 10:31 發表

清零,即係入咗國際獨家村,台毒阿Q咪可以當台毒成功咗囉。
台灣有的是超前部署

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2023-3-26 09:07 發表

洪都拉斯外交部3月25日發表聲明,正式宣布與中國台灣斷絕外交關係。聲明說,世上只有一個中國,中華人民共和國政府是代表中國的唯一合法政府,台灣

幾時都話有民主自由實贏㗎啦 ...
台灣假民主真獨裁,唔好當全世界又盲又傻既咩

下一國會係?🤔

引用:
原帖由 kks668 於 2023-3-26 10:40 發表

講句公道話,有好有唔好啦,中國政府都講咗文革是錯的😌
中國勝在肯嘗試,肯改進
一味有錯唔認既國家,最後咪搶住拜訪中國

引用:
原帖由 golfboy 於 2023-3-26 10:17 發表

大灣區航空條友賣國,居然吾用國產飛機,拉得
淨計國內航空啲單刀未必做得切

弱雞無外交就是真理, 隨著中國國力日漸強盛, 呆蛙國際生存空間將不斷縮減; 比你泊碼頭都找個堅固的大碼頭靠泊啦! 

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2023-3-26 10:36 發表

1450:我地重質唔重量

蛋卷之王
要送多d蛋卷

阿門
送蛋卷加晶片有效d。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]