• 瀏覽: 39,325
  • 回覆: 350
+4
引用:
原帖由 chloechoi 於 2023-3-26 09:44 發表

有幾偉大呀,唔講其他科技,簡單飛機都生產唔到,中國制c919 飛機去左邊處? 國家主席出詢都坐美國飛機
睇得出你好酸😂

剩返老同扶桑兩個朋友仔

英文去南美過不了境,台灣剩下最大邦交中-個。

引用:
原帖由 stone9883 於 2023-3-26 09:37 發表

洪都拉斯跟隨大勢所趨!從台灣斷交同厲害了。我的國偉大中國共產黨重新出發做法相當正確。偉大中國共產黨得到認同!洪都拉斯得到了所需金錢!各取所需!厲害了我的國如日方中!跟隨我偉大中國共產黨是正確的選擇!真是厲害了我的國!我偉大中國共產黨厲害了,我的國又再次帶領我們贏一次⋯⋯再次成為國際大贏家呢!💪🏻💪🏻💪🏻🥹🥹🥹
鞋油仲夠吾夠用。要唔要幫你訂

引用:
原帖由 s-chris 於 2023-3-26 09:24 發表

恭喜習主席撒幣又一大喜功
可喜可賀
恭喜恭喜!
死性不改

中國好彩有共產黨,回顧歷史,冇一個政黨,軍閥有能力統一中國,周圍土匪如毛,共產黨執政,人民安居,自力更生,不受外國控制,才有今天香港人能自由到中國任何地方旅行的可能

台灣再敗一仗。

引用:
原帖由 chloechoi 於 2023-3-26 09:44 發表

有幾偉大呀,唔講其他科技,簡單飛機都生產唔到,中國制c919 飛機去左邊處? 國家主席出詢都坐美國飛機
可以坐國產高鐵出門。
美國高鐵宇宙第一~~~~

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2023-3-26 09:07 發表

洪都拉斯外交部3月25日發表聲明,正式宣布與中國台灣斷絕外交關係。聲明說,世上只有一個中國,中華人民共和國政府是代表中國的唯一合法政府,台灣

幾時都話有民主自由實贏㗎啦 ...
呢啲窮親戚講野唔好信太多

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 LWCW 於 2023-3-26 09:55 發表

鞋油仲夠吾夠用。要唔要幫你訂
嘻嘻,事實是

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2023-3-26 09:07 發表

洪都拉斯外交部3月25日發表聲明,正式宣布與中國台灣斷絕外交關係。聲明說,世上只有一個中國,中華人民共和國政府是代表中國的唯一合法政府,台灣

幾時都話有民主自由實贏㗎啦 ...
識得揀就係正確

引用:

剛剛攪掂 

https://www.youtube.com/watch?v=ZIG57HuK0F0

呢鑊真係我的國又贏 黃人真係冇聲出

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]