• 瀏覽: 2,971
  • 回覆: 15
+2
蘋果公司(Apple Inc.)行政總裁庫克(Tim Cook)3月25日在中國出席論壇時表示,蘋果與中國是「共生關係」,又認為兩方都喜歡這種關係。北京舉辦中

若非華為5G被禁,手機界早已是華為天下。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/881335/蘋果ceo庫克赴北京出席論壇-稱蘋果與中國是-共生關係

#5g
蘋果需要中國,但中國更需要華為等本土品牌。

尾國禁中國手機出售,
中國能賣蘋果手機是不平等的。

破壞華為手機背後的推手,就是蘋果。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-3-25 23:46 發表

蘋果公司(Apple Inc.)行政總裁庫克(Tim Cook)3月25日在中國出席論壇時表示,蘋果與中國是「共生關係」,又認為兩方都喜歡這種關係。北京舉辦中

白皮狗來要狗糧 

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2023-3-25 23:53 發表

破壞華為手機背後的推手,就是蘋果。
咪好似19暴動幕後有姓李也有姓劉嘅大老闆一樣囉😌

祖國應該禁蘋果

引用:
原帖由 kks668 於 2023-3-26 07:28 發表

咪好似19暴動幕後有姓李也有姓劉嘅大老闆一樣囉😌
姓李果個直情講到出口

中國不需要apple

媒體世界就中美長期不和 
講明兩邊都有一班人「屬同一個納粹組織」的一直在媒體和平台上帶方向攪鬼就沉

離唔開中國製造, 離唔開中國市場, 面對現實啦.

世界大部份大老闆都去咗中國朝聖,大巴大巴打落拜山醜臉上🤭🤭🤭🤭

主題標籤 #5g
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]