• 瀏覽: 15,092
  • 回覆: 60
我係美軍,首先會向所有台積電大型晶片廠攻擊

引用:
原帖由 沙漠清涼的弟弟 於 2023-3-27 21:22 發表

我係美軍,首先會向所有台積電大型晶片廠攻擊
這間嘢唔洗講。大家已有共識藍綠都會砌。

所有假設都系對方企定定比你打

2奈米已經接近高峰了,再玩能玩幾年

中國等國正好在接下來十年從28奈米追回來
至于軍用現在都足夠,台灣有晶片,武器卻不像樣
這是怎么回事
--------------
現在還在,信美,疑美
等中國確定牢牢的南海主權
美帝也只能逐漸后撤第二島鏈

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-25 23:27 發表

首先會向所有中共大型晶片廠攻擊,因這會影響戰時所有軍備攻擊能力,如對中海空失利就會動用無人核潛,發動核攻擊產生大海嘯,將沿岸基地摧毀,就算中反擊因美離太遠,要打就近日台唔好彩了,老美這樣做中應怎樣反擊及提早防備呢?
佢老美擁有金融核彈,不過是自爆中!

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2023-3-27 14:11 發表

太監之王改名9個老油條?
九成似係

聲大無譜, 袋錢走最實際

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-25 23:27 發表

首先會向所有中共大型晶片廠攻擊,因這會影響戰時所有軍備攻擊能力,如對中海空失利就會動用無人核潛,發動核攻擊產生大海嘯,將沿岸基地摧毀,就算中反擊因美離太遠,要打就近日台唔好彩了,老美這樣做中應怎樣反擊及提早防備呢?
你以為中國冇核動力攻擊潛艇?你知唔知中國再次用超高音速導彈截擊,來犯的超音速導彈成功。

全世界只有中國能多次做到。

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-26 00:25 發表

雖然話軍用芯片不需太先進,以前可能是但將來AI 戰爭不先進不行,故老共任何先進芯片應從地下廠或中芯大量生產同步,如不重要美軍就不需台積電赴美建廠啦。
你用下個腦先,同現時中國對戰?剩係後勤動源力都好強,美國軍備維修能力之低,同中國比,美國係小學畢業生,中國製造效率全世界最強,下餃子般生產。

引用:
原帖由 rayhome99 於 2023-3-28 23:01 發表

九成似係
我以為佢叫老遊艇仔

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2023-3-30 10:55 發表

你用下個腦先,同現時中國對戰?剩係後勤動源力都好強,美國軍備維修能力之低,同中國比,美國係小學畢業生,中國製造效率全世界最強,下餃子般生產。
咁乜自大咁勁去圍老美啦

引用:
原帖由 9個老遊艇 於 2023-3-30 11:10 發表

咁乜自大咁勁去圍老美啦
自大?係美國強項!

做乜太卷吾入來?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]