• 瀏覽: 59,541
  • 回覆: 371
+8
又要打壓,又要追住通話。美國官員真是精神分裂。
美國的訪問、通話,完全是浪費時間。

引用:
原帖由 stocky1010 於 2023-3-25 21:00 發表

根本無野可以同老美傾,簡直是浪費時間,請遠離中國,一千年後先至傾
一千年後
中國仲喺度慶祝成功攻克14 nm 晶片關鍵技術

根本毫無作用,美國點都要搞中國

老尾話中方對通話興趣不大,會影響角家安全再制裁你

好彩係老共執政,換轉傀儡執政的話就會毫無自尊仆去美國面聖。

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2023-3-25 19:24 發表

美國總統拜登曾表示,計劃與國家主席習近平對話,但據報中方對通話不感興趣,相信難以在短期內實現。中美上月初陷入「氣球風波」後,美國總統拜登曾表態,有意與國家主席習近平...

...
吾撚系馬,老尾都會跪低?叮幻覺來姐!

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-3-25 21:16 發表

一千年後
中國仲喺度慶祝成功攻克14 nm 晶片關鍵技術
滷味咁掂就咪柒係咪成個怨婦咁成日話要會談要通電啦,過主唔該!

打電話去中國,怕唔怕中國經條電話線竊取老尾國家機密架

無誠意的話,就不要來中國。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-3-25 19:26 發表

老美又被習大彈鐘又要加班日日夜夜china china了
又唔好距人於千里 就安排布林肯 去海南省 最遠位於南海 永暑礁, 美濟礁或者渚碧礁見面

引用:
原帖由 ^guts^ 於 25-3-2023 19:24 發表

美國總統拜登曾表示,計劃與國家主席習近平對話,但據報中方對通話不感興趣,相信難以在短期內實現。中美上月初陷入「氣球風波」後,美國總統拜登曾表態,有意與國家主席習近平...

...
放個波波過去又可以唔洗來

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2023-3-25 19:24 發表

...
阿爺做得好,根本同老尾唔會合作到,莫講話做朋友!買定花生等睇老尾內部分裂,應該幾個月內就全國內部示威到時睇下佢地點攪

布冧記唔記得習大大同杜魯多講乜?
對話要創造條件,要創造條件。
老尾大打台灣牌,時時宣傳中國威脅論,要訪華,同中國對話,創造條件先啦。

引用:
原帖由 ijkn 於 2023-3-25 19:56 發表

中國: 不要再打黎
己經黑名單,打唔到了!

你窮鬼蟈等下先啦,好多歐洲佬黎繄,去隊尾排下先,可能見完埃塞俄比亞總統。先到你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]