• 瀏覽: 95,975
  • 回覆: 1,067
+33
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2023-3-25 12:18 發表

華為的,應該比較靠得住
其他的,一聽就知是狗吹
等等先,你唔記得鴻蒙轉英文變android事件?
呢個軟件唔會開放俾公眾,係咪換皮就冇民間高手拆解

中國加油!

提示: 違規內容已被屏蔽
加油,中華有為。

引用:
原帖由 星仔走天涯 於 2023-3-25 11:40 發表

多國打壓中國晶片技術發展,內地傳媒昨日報道,華為輪值董事長徐直軍在內部會議上透露重大技術進展,稱華為在EDA(電子設計自動化工具)等3大半導體工具軟體上均取得重大突破,2023年將完成對其全面驗證。

《每日經濟新聞》報道,該項新的技術進展是2月28日華為在深圳總部舉行總結與表彰會上,由輪值董事長徐直軍首次披露。徐直軍說,華為在PCB、CAD、EDA等3大工具軟件上均取得重大突破,其中EDA已完成 ...
愈戰愈勇

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2023-3-25 12:20 發表

即是20年前有人話
2M "寬頻"上網已足夠一樣
大把歐美國家仲用緊2M上網,好心你就跳出個井。😒

引用:
原帖由 kchaha 於 2023-3-25 12:46 發表

等等先,你唔記得鴻蒙轉英文變android事件?
呢個軟件唔會開放俾公眾,係咪換皮就冇民間高手拆解
不如你了解左android呢個軟件係乜先啦🤭

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2023-3-25 12:33 發表

呢 d 所謂新聞大陸每日有冇二、三百單 
如果有就悲鴇哀
師兄,小心酸到胃痛

引用:
原帖由 audia 於 2023-3-25 12:47 發表

快啲貼去華偽手機版啦!嗰度而家靜過鬼😄
華為加油

美國夢碎
全求正在追求中國夢

引用:
原帖由 audia 於 2023-3-25 12:44 發表

因為無人想知華偽啲嘢😀😄😁
有人當你係人咩

引用:
原帖由 Dani123 於 2023-3-25 12:49 發表

不如你了解左android呢個軟件係乜先啦🤭
android係咩呢? 不如你講下
鴻蒙自主研發,但轉左英文顯示個作業系統變左android,我真係唔識點解la

thank usa..

所以話麒麟晶片今年可以復產是板上釘釘的事實, 雖然只是14nm製程; 但於全基站領域/車載晶片/低階手機已可滿血復活可說夠用的了

引用:
原帖由 hfceddie 於 2023-3-25 12:16 發表

可以歸入義和團神功滅洋-類。

崇洋都要滅、由其是黃皮披上白皮🐖

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]