• 瀏覽: 33,956
  • 回覆: 186
+5
中國制武器係時間公開落塌助戰普京

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-25 17:26 發表

只要是自恃、狂傲、目空一切,不敬畏神,拜物質偶像,又如強弩之末,正如古巴比倫一樣,我正是說這樣的國,當然,以上是指老美~~~~不過天道倫常,他朝中國也行老美的道,不行神的道,也會如此消亡罷了~~~他朝君體也相同啊,值得警惕~~~
係咪依個爛偶像

引用:
原帖由 Man_543210 於 2023-3-25 17:33 發表

係咪依個爛偶像

自由女神像既故仔係點?老英當年送隻咁既「既野」比老美,以致他今天成為這樣霸道的國,有何居心?是詛咒?我只記得木馬屠城記入面隻木馬~~~

引用:
原帖由 剎華 於 2023-3-25 17:40 發表

自由女神像既故仔係點?老英當年送隻咁既「既野」比老美,以致他今天成為這樣霸道的國,有何居心?是詛咒?我只記得木馬屠城記入面隻木馬~~~
件邪嘢係老法贈品,不是老英

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-25 11:26 發表

今日俄羅斯電視台(RT)援引瑞士《新蘇黎世報》的消息稱,近日有外國記者在俄烏戰爭前線,發現烏軍裝備了由瑞士莫瓦格(MOWAG)公司製造

瑞士政府扮嘢。

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2023-3-25 17:12 發表

擺明係陽謀,美國想做冧瑞士中立國地位,啲錢要喺瑞士嘔返出嚟就有機會流去美國
老尾點敢搞碎屍佬, 誰信AT1清零, 老尾都唔敢出聲。

世界不美好,只因有美國

引用:
原帖由 Man_543210 於 2023-3-25 17:44 發表

件邪嘢係老法贈品,不是老英
哦~難怪老美現在當老法係老襯咁騎住黎玩啦~~~大淫婦騎住隻獸?又諗起啟示錄~~~~

引用:
原帖由 果個硬硬的魚蛋 於 2023-3-25 13:19 發表

咁大陸啲黑錢擺去邊?
得大6有黑錢?天真

@傲慢行走的花園
你做西人跟尾狗做得好稱職
Btw你幾時肯回應我問題?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-25 11:26 發表

今日俄羅斯電視台(RT)援引瑞士《新蘇黎世報》的消息稱,近日有外國記者在俄烏戰爭前線,發現烏軍裝備了由瑞士莫瓦格(MOWAG)公司製造

下星期快些將瑞銀所有資產取出

瑞士已經參戰

引用:
原帖由 audia 於 2023-3-25 12:38 發表

得道多助 全歐洲支援烏克蘭

相反俄羅斯只有伊朗,中國,北韓幫手😀
只可以用柒頭形容你!歐洲已經被美狗騎劫左,沒有獨立自主能力。

引用:

🤔我幫佢解釋…

烏軍攻打瑞士時…偷走的勝利品來😂

唔係瑞士送…是烏軍自己拿走….

碎屎佬正式參戰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]