• 瀏覽: 33,920
  • 回覆: 186
+5
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 audia 於 2023-3-25 12:38 發表

得道多助 全歐洲支援烏克蘭

相反俄羅斯只有伊朗,中國,北韓幫手😀
咁又唔止,仲有沙特、阿根廷、巴基斯坦、巴西、白俄、古巴......數之不盡呀......

冇咗中立國呢個牌頭,瑞屎呢鑊永不翻身

引用:
原帖由 kks668 於 2023-3-25 13:18 發表

中國保證其他國家流去香港的錢出入唔會有問題與保密的話,我估計香港會肥到襪都穿唔落😌
只要整個不可接觸黃屍團體清單即可!其它自出自入,保證安全,不用管。

引用:
原帖由 stone9883 於 2023-3-25 14:03 發表

什麼料了?倒數什麼段?唔知你噏乜?唔知你講乜?我什麼都唔知??只係知道俄羅斯有我偉大中國共產黨支持⋯⋯況且打咗成年仗主力都未出肯定胸有成竹!唔係囊中之物是什麼?貓捉老鼠遊戲實在高招!🥹🥹🥹💪🏻💪🏻💪🏻
你唔知就好啦﹗

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-25 11:26 發表

今日俄羅斯電視台(RT)援引瑞士《新蘇黎世報》的消息稱,近日有外國記者在俄烏戰爭前線,發現烏軍裝備了由瑞士莫瓦格(MOWAG)公司製造

好呀瑞士銀行全部冧中國權貴錢化輕煙,非常高興

瑞士一放棄中立國家信譽立即破產

引用:
原帖由 audia 於 2023-3-25 12:38 發表

🤔我睇完都覺得是白人戰爭…

黃種人同黑人完全唔關事….

都坐埋一邊吃花生看表演😂

引用:

又幫人玩道德綁架。
到而家仲咋瞓,可悲兼可恥。

引用:
原帖由 unico 於 2023-3-25 14:11 發表

好呀瑞士銀行全部冧中國權貴錢化輕煙,非常高興
好似你咁弱智就唔識攞錢走

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-25 11:26 發表

今日俄羅斯電視台(RT)援引瑞士《新蘇黎世報》的消息稱,近日有外國記者在俄烏戰爭前線,發現烏軍裝備了由瑞士莫瓦格(MOWAG)公司製造

仲有,烏軍好多都手帶瑞士制造的手錶。哈哈,

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2023-3-25 12:37 發表

有心人想進一步推瑞士出口武器到烏黑爛?
同時進一步削弱瑞士中立國名聲
瑞士可能係歐洲大韮菜
全球三份一存款在瑞士,肥豬肉

有幾出奇呀?瑞士一早就見💰開眼啦!啲瑞士名錶同朱古力,已經賣遍兩大陣營,又唔係免費送比佢嘅!唔通有錢唔賺?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]