• 瀏覽: 22,156
  • 回覆: 108
+4
我希望打多一年先好停

以中國為首,反制裁共同聯合國組織正在加快整合

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2023-3-25 15:49 發表

應角都無轉軚, 佢哋好想打落去 
遟啲派BNO架做先鋒去烏角表演
條阿差想去
都應該排到最尾

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2023-3-25 12:57 發表

歐洲真係好怕中俄聯手!老尾隔個大西洋。

一個手上有資源大國,加一個手上有生產大國,點同兩位大佬耗!

咪玩啦!
不如話歐洲佬睇清左形勢,美國外強中乾又內鬥又成身債,只係利用歐洲拖冧俄國佬,依家中俄聯手,遲早俄國佬唔冧歐洲佬首先冧,美國佬坐收漁人之利

歐洲話陪你癲左咁耐,俄國拖唔死,反而拖到自己爆煲,依家你話要繼續落去而且受傷害只係歐洲,而你美國佬就繼續收割歐洲經濟,俄國被逼到牆角已經無退路,只能一直頂落去,睇下歐洲會唔會比個台階自己落啦

美國:作反啦!!!

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-25 11:10 發表

西班牙首相桑切斯(Pedro Sanchez)將在下周訪問北京,他在3月24日表示,中國是全球事務的參與者,世界必須聆聽中國的聲音,尋求結束在烏克蘭戰事

中國乳酪「解牛還須庖丁人」

佢噉講即係乜?肆季華春庭等:正解係「解鈴還須繫鈴人」喎!即係話老共始作俑?

歐洲唔想俾美國玩殘就要出力啲

大勢所趨

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-25 11:10 發表

西班牙首相桑切斯(Pedro Sanchez)將在下周訪問北京,他在3月24日表示,中國是全球事務的參與者,世界必須聆聽中國的聲音,尋求結束在烏克蘭戰事

西班牙經濟死咗幾年,法國俾老美攪到民不聊生,加上美國已經入咗深切治療部,轉軚親中係明智之舉。

引用:

美國講咗,不接受停火!
歐洲要聆聽美國既聲音至真囉!

引用:
原帖由 denniscwip 於 2023-3-25 11:16 發表

一係成個歐盟反枱,等美國佬一吓子攪唔到七彩革命推翻叛逆領袖。
聯合國常任理事國中俄法已經走埋一齊,美國冇得再利用聯合國攪事,經濟面臨崩潰,失去石油控制權,成個南美洲又唔啋佢,中俄又正式反擊。有生之年能夠睇住美國仆街,真過癮。

剛剛看了個視頻,那位姓黃的嘉賓分析得很到位,

有興趣的可以看看 (24:15-29:15):

https://www.youtube.com/watch?v=MHJJJ-Ah_eQ

引用:

今本歐洲諗緊計同俄修好,而俄又聯中。美國又眾叛親離,最後只會被所有人孤立。

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2023-3-25 22:59 發表

美國講咗,不接受停火!
歐洲要聆聽美國既聲音至真囉!
不接受停火便好了
叫佢同俄佬隻揪🍹

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]