• 瀏覽: 22,140
  • 回覆: 108
+4
美國佬只會攪亂個世界
你叫佢聽不如叫美狗去屎

要俄狗收手,除非西方肯將成個烏克蘭送俾俄狗,否則講乜都係嘥氣

美國係邪惡刻心

解散北約咪停戰囉

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-25 11:10 發表

西班牙首相桑切斯(Pedro Sanchez)將在下周訪問北京,他在3月24日表示,中國是全球事務的參與者,世界必須聆聽中國的聲音,尋求結束在烏克蘭戰事

醒過英國印度西首相好多

等於投降了。

白公又要跳出來插爆士兵停戰言論不符合美國利益

引用:
原帖由 peter925 於 2023-3-25 19:20 發表

等於投降了。
西角同應角唔啱牙, 當然唱反調

引用:
原帖由 resort2 於 2023-3-25 18:48 發表

美國佬要俄烏繼續打越亂越好
中國要俄烏談判,和平收場
誰是忠誰是奸不需問阿貴啦
尾國

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-3-25 11:10 發表

西班牙首相桑切斯(Pedro Sanchez)將在下周訪問北京,他在3月24日表示,中國是全球事務的參與者,世界必須聆聽中國的聲音,尋求結束在烏克蘭戰事

小心美勾會唔會枱底傾掂咗數...

小心方丈帝國送你黃背心

引用:
原帖由 top11 於 2023-3-25 19:39 發表

小心美勾會唔會枱底傾掂咗數...
西角同應角係死對頭, 傾點數就應該一早攞返直報羅挓,同埋之前加泰又比其他R角搞佢。

引用:
原帖由 ijkn 於 2023-3-25 18:10 發表

美國: 不准許俄烏停戰
未必,睇嘢唔好咁表面,而家可能最想停戰果個係老尾,根據資料,老味批俾打仗D錢,只夠用多2個月,共和黨講明未必再批,你睇上次只肯俾3.5億就算,然後馬上叫小日本去送錢,你就知道老尾開始冇錢…歐盟直頭停左捐錢好耐…如果幾個月後,因為冇錢而衰收尾咪仲難睇…而家老尾拉高姿態,扮到打死都唔肯停,可能只係想為停戰增加談判嘅籌碼,大陸歐盟如果想停戰,就要俾多D著數老尾…

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2023-3-25 19:45 發表

西角同應角係死對頭, 傾點數就應該一早攞返直報羅挓,同埋之前加泰又比其他R角搞佢。
咁又係~
鬼打鬼~

嚟挖着數梗系講D好說話

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]