• 瀏覽: 21,841
  • 回覆: 171
+4
提示: 違規內容已被屏蔽
中國人用外國品牌,有乜問題,係美國先要禁制中國產品,又話自由貿易,又話世界領導者,全部廢話,係黃🐶先至信

擺明係度做廣告啦!不過你老梅D手機真係要降價啦!你以為10年前咩???

引用:
原帖由 hwwong 於 2023-3-25 01:09 發表

大公文匯全媒體報道:今日(24日)下午,蘋果公司CEO蒂姆·庫克突然現身位於北京三里屯的蘋果零售店內,引發了在場顧客的陣陣歡呼。有網友在社交平台發文表示,去三里屯修手機,剛好遇到Tim Cook,直接讓他在碎了的手機後蓋上籤了個名。網友紛紛回應,「這台iPhone還修不修?」「這下捨不得修直接新買一台用了,銷量+1」。
據悉,蒂姆·庫克參加了蘋果當天舉辦的「Today at Apple」活動。隨 ...
唔去印度?

引用:
原帖由 95折 於 2023-3-25 09:16 發表

堂堂中國人,用老尾品牌
大陸仔果然身體最誠實
咁堂堂所謂全世界既科技巨擎咪又係身體最誠實咁made in China  兩個超級大國互奶啫

平果一直同大陸都有計傾

智障買垃圾

又話不和 又話水火不容
媒體4老千

証明有部份人係民智未開, 將消費品當成信仰,好彩中國無直選 

引用:
原帖由 95折 於 2023-3-25 09:16 發表

堂堂中國人,用老尾品牌
大陸仔果然身體最誠實
堂堂尾國人,竟然奶共,靠賣嘢畀經濟應該崩潰咗幾十年嘅中國賺錢
尾國仔果然身體最誠實

引用:
原帖由 hwwong 於 2023-3-25 01:09 發表

大公文匯全媒體報道:今日(24日)下午,蘋果公司CEO蒂姆·庫克突然現身位於北京三里屯的蘋果零售店內,引發了在場顧客的陣陣歡呼。有網友在社交平台發文表示,去三里屯修手機,剛好遇到Tim Cook,直接讓他在碎了的手機後蓋上籤了個名。網友紛紛回應,「這台iPhone還修不修?」「這下捨不得修直接新買一台用了,銷量+1」。
據悉,蒂姆·庫克參加了蘋果當天舉辦的「Today at Apple」活動。隨 ...
身體好老實嘅
有錢賺唔通唔賺咩

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2023-3-25 09:20 發表

品牌是美國的,但製造是中國的
即是中國工人靠美國公司响大陸設廠先有工作

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]