• 瀏覽: 21,822
  • 回覆: 171
+4
引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-3-25 11:27 發表

大陸人做代工富起來,才有錢去買蘋果手機,印度.非洲人買得起咩?🤭
响旺角行乞d大陸乞衣又買得起咩?

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-3-25 11:27 發表

大陸人做代工富起來,才有錢去買蘋果手機,印度.非洲人買得起咩?🤭
請得出那些說話的人,仲活在中國的90年代🤭🤭

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2023-3-25 08:49 發表

手足要抵制
有俾錢架。

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2023-3-25 07:43 發表

始終敵唔過市場,邊度有生意去邊度
同中國政府講掂數大部份生產線要繼續留係度!
否則學美國佬禁萍果

引用:
原帖由 hwwong 於 2023-3-25 01:09 發表

大公文匯全媒體報道:今日(24日)下午,蘋果公司CEO蒂姆·庫克突然現身位於北京三里屯的蘋果零售店內,引發了在場顧客的陣陣歡呼。有網友在社交平台發文表示,去三里屯修手機,剛好遇到Tim Cook,直接讓他在碎了的手機後蓋上籤了個名。網友紛紛回應,「這台iPhone還修不修?」「這下捨不得修直接新買一台用了,銷量+1」。
據悉,蒂姆·庫克參加了蘋果當天舉辦的「Today at Apple」活動。隨 ...
點解唔去華強?

引用:
原帖由 audia 於 2023-3-25 09:48 發表

北京奶美🙂
拜登哀求見習主席你又會點講呢?

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2023-3-25 09:20 發表

品牌是美國的,但製造是中國的
你頭家由菲庸打理
唔通頭家係菲庸架?
🤣🤣🤣

大陸人最愛用蘋果手機

崇洋媚外

最撐華為的人用iphone

又身體最誠實去睇吓點搬

引用:
原帖由 hwwong 於 2023-3-25 01:09 發表

大公文匯全媒體報道:今日(24日)下午,蘋果公司CEO蒂姆·庫克突然現身位於北京三里屯的蘋果零售店內,引發了在場顧客的陣陣歡呼。有網友在社交平台發文表示,去三里屯修手機,剛好遇到Tim Cook,直接讓他在碎了的手機後蓋上籤了個名。網友紛紛回應,「這台iPhone還修不修?」「這下捨不得修直接新買一台用了,銷量+1」。
據悉,蒂姆·庫克參加了蘋果當天舉辦的「Today at Apple」活動。隨 ...
嘩!美國的tim cook來北京!唔驚俾我地偉大既”監控”收集你數據呀!

曲緊

引用:
原帖由 95折 於 2023-3-25 09:16 發表

堂堂中國人,用老尾品牌
大陸仔果然身體最誠實
堂堂洋鬼子,走到中國地方揾兩餐,果然身體最誠實

引用:
原帖由 chaolininin 於 2023-3-25 08:51 發表

自拍這女肯定是崇洋啪
這女生也挺不錯的

Tim Cook呢個時候去中國,仲同中國人咁親切,有點打拜登既面。

引用:
原帖由 kw_lam 於 2023-3-25 09:46 發表

中國人用外國品牌,有乜問題,係美國先要禁制中國產品,又話自由貿易,又話世界領導者,全部廢話,係黃🐶先至信
講得好!

幾愛國都可以用世界各地既東西
係老美成日制裁人!唔俾人用中國野,說好的自由呢!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]