• 瀏覽: 25,003
  • 回覆: 231
+8
引用:
原帖由 boss.tseung 於 2023-3-24 19:28 發表

福佳領隊無恥到極點
呢件八婆咁囂張!政府應取消冰協代表香港資格,永遠取消用納稅人錢支助冰協。冰協要出外比賽費用自付

引用:
原帖由 tam_n 於 2023-3-24 20:54 發表

我亂up激佢啫。
不用激他,
他都是純種跟美狗一隻!

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2023-3-24 21:03 發表

不用激他,
他都是純種跟美狗一隻!
純種還是什麼種?

引用:
原帖由 tam_n 於 2023-3-24 21:17 發表

純種還是什麼種?
可能都是去比美狗配種那種!

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-3-24 18:50 發表

全世界係咪只有香港緊張播歌多過運動本身?
唔係緊唔緊張,做錯嘢就要追究檢討,以防再犯。

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-3-24 18:50 發表

全世界係咪只有香港緊張播歌多過運動本身?
唔係,全世界都緊張國歌多過運動本身,所以全世界都未聽過有播錯國歌,但有輸運動比賽

引用:
原帖由 tam_n 於 2023-3-24 19:02 發表

又可以不理。 
炒人一定要根據法例?未畀人炒過?
顏色人仕係咁架啦

引用:
原帖由 後天有車手 於 2023-3-24 20:39 發表

係小粉紅先咁緊張。全部政治上腦同嚴重弱視,只睇到黃同藍。
其實全世界都緊張國歌,係得垃圾黃絲先唔知

吊!!其實點會出錯,你地去到親手畀隻usb手指當地國家播國歌,點會出錯呀???多鳩餘!!!

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2023-3-24 21:42 發表

其實全世界都緊張國歌,係得垃圾黃絲先唔知
當年日本馬拉松奧運金牌得主頒奬時冇唱國歌
返到日本被問話及被長期監視

引用:
原帖由 太卷之王 於 2023-3-24 18:54 發表

經費嚟自香港市民稅收
所以更應該抽起

條八婆又蠢,中哂記者計,人哋咁問佢又咁答,奶嘢啦!應該炒得

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2023-3-24 18:01 發表

港協暨奧委會今日(24日)召開董事局會議,審視香港冰球協會於3月20日就早前世界冰球錦標賽播放國歌出錯事件提交的補充報告,並就昨天(23日)港協暨奧委會與冰協代表會面的內容作綜合討論。港協今日發聲明總結4點,包括冰協補充內容回應仍屬片面之詞、冰協對國歌和處理事件的重視程度嚴重不足、冰協企業管治方面亟待改善,以及港協肯定冰協領隊和相關運動員的努力,指事件絕對不應只由領隊獨力承擔。 港協認為,對於是否 ...
🐓🐵

曱甴點會重視國歌,太天真啦!消滅曱甴人人有責!

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2023-3-24 18:01 發表

港協暨奧委會今日(24日)召開董事局會議,審視香港冰球協會於3月20日就早前世界冰球錦標賽播放國歌出錯事件提交的補充報告,並就昨天(23日)港協暨奧委會與冰協代表會面的內容作綜合討論。港協今日發聲明總結4點,包括冰協補充內容回應仍屬片面之詞、冰協對國歌和處理事件的重視程度嚴重不足、冰協企業管治方面亟待改善,以及港協肯定冰協領隊和相關運動員的努力,指事件絕對不應只由領隊獨力承擔。 港協認為,對於是否 ...
die 快快狷出黎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]