• 瀏覽: 39,836
  • 回覆: 329
  • 追帖: 2
+2
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 LT3648 於 2023-3-24 15:14 發表

若是如此, 俄佬即不守國際法及存心與國際法院作對, 也違反聯合國憲章, 亦即與人類為敵, 那麼聯合國大會應盡快通過決議將老俄逐出安理會。
你要明白    聯合國既權力係五常比既
而唔係聯合國比權力五常
唔好搞錯主人同妹仔

引用:
原帖由 朋友號00 於 2023-3-24 15:53 發表

美狗賊頭4年選一次賊頭又選過邊個好人?
甘迺迪親自陪同黑人大學生進入大學,南北戰爭都係為解放黑奴打,二戰後美國推動傳統帝國放棄殖民地…..etc

得閑看多啲真正歷史。

所謂國際法庭只係
歐美國家等聯盟組建嘅
完完全全為佢哋服務
完全冇國際公信力
你敢郁非聯盟國嘅首腦
視為宣戰都好正常

引用:
原帖由 LT3648 於 2023-3-24 15:04 發表

俄羅斯國家安全會議副主席、前總統梅德韋傑夫警告,如果有國家執行國際刑事法院向總統普京發出的逮捕令,將被莫斯科視為宣戰。 國際刑事法院日前向普京發出拘捕令,指他要為俄羅斯非法驅逐烏克蘭兒童負責。德國官員表明逮捕令在德國有效,普京一旦入境就會被捕。 梅德韋傑夫接受俄羅斯傳媒訪問時說,這個情況永遠不會發生,但假設普京真的入境並被捕,俄羅斯將視之為宣戰,屆時包括導彈在內的俄方所有武器,將會射向德國總理辦公 ...
  美國做咁多衰野, 無一個人要負責?

坐民航機前後左右戰機
載滿盒蛋   有事我切

引用:
原帖由 旺季巧朋友 於 2023-3-24 15:58 發表

甘迺迪親自陪同黑人大學生進入大學,南北戰爭都係為解放黑奴打,二戰後美國推動傳統帝國放棄殖民地…..etc

得閑看多啲真正歷史。
伊拉克呢? 美國邊個要負責

五毛們,看下歷史啦。

上次蘇聯條傻嗨走去古巴部署核彈,差啲就核戰。

解放初期,蘇聯都拎核彈拎威脅中國。

歷史上,俄羅斯霸中國地方多,定美國霸中國地方多?

醒下喇,五毛,你哋醒啲,中國咪可以有民主同文明咯。

就係你哋呢班人太蠢太戇鳩,先需要高壓洗腦統治。

我做話事人,我都一定高壓統治你哋班傻瓜!

射核彈了

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2023-3-24 15:25 發表

之前美國直頭制裁呢個法庭啦,警告佢哋唔好查美軍係海外既暴行呀,講呢D

香港手足永遠都“扮”睇唔到美國同英國啲惡行

雙標法庭,美共代理人法庭

引用:
原帖由 LT3648 於 2023-3-24 15:04 發表

俄羅斯國家安全會議副主席、前總統梅德韋傑夫警告,如果有國家執行國際刑事法院向總統普京發出的逮捕令,將被莫斯科視為宣戰。 國際刑事法院日前向普京發出拘捕令,指他要為俄羅斯非法驅逐烏克蘭兒童負責。德國官員表明逮捕令在德國有效,普京一旦入境就會被捕。 梅德韋傑夫接受俄羅斯傳媒訪問時說,這個情況永遠不會發生,但假設普京真的入境並被捕,俄羅斯將視之為宣戰,屆時包括導彈在內的俄方所有武器,將會射向德國總理辦公 ...
你閣下仲微塵啦~
咪又係up up 下~
哈!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]