• 瀏覽: 8,151
  • 回覆: 61
+5

搞基的L樣,成日要人認同佢地

引用:
原帖由 chenflie 於 2023-3-24 12:26 發表

時代唔同,講到今日時代好先進咁款

基佬一直都有喔。古今中外啊。
以前古代西方希臘 羅馬一大堆基佬。
中國,古天樂套尋秦記有無睇啊。阿龍陽君咪係咯。
斷袖分桃,成語都聽過啦。
好出奇,好新啊?

咁點解中國同外國,幾千年一直存在個野都唔係主流。都係畀人打壓?

因為如果一個地區同國家,大規模鼓吹搞基。男人著女裝。韓國明星咁個乸型。
係會導致亡國架! 歷史教訓,好多次啊!
所以怪 ...
同性戀的存在造成族群生育率較低在生物學角度上來說係無可避免
但它對社會的禍害
則要分開幾個組別來討論

(1) FEMALES ... OK, 無大害
(2) GAY 佬 ... PRE-HIV ERA 也 OK, 無大害
(3) GAY 佬 ... 現在, 則非常 PK, 因為他們濫交又互搞 C 忽, 製造了大量的 HIV NEW CASES, 浪費了很多社會資源

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2023-3-24 15:56 發表

男男先變態
女女起碼有啲美感, 問題不大
玩假 9 ,點美感法??

搵個似男人但唔係男人既同性攪嘢,真係唔知為嘜

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2023-3-24 11:51 發表

https://www.youtube.com/watch?v=4vybfstlWdA

近日艾粒在演唱會擅取DJ余迪偉的半裸照片,兼取笑對方性取向而被圍插。事件可見,時代不同,香港年輕一代接受不同人的性取向,亦有不少LGBTQ+群體的人很早就會出櫃。

像00後的女同性戀者Kitty,就坦言很想給全世界知道自己是女同性戀者,「為何異性關係才被接受成主流」,為「平權」她更上電視節目大方談同 ...
唔係繁殖,咁你個西,子宮要嚟做乜?

呢啲要搵個真男子漢
將佢調教返正常先得
咁靚女唔救就嘥咗

拍拖梗係唔係為繁殖,係為上床之嘛。

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2023-3-24 11:51 發表

https://www.youtube.com/watch?v=4vybfstlWdA

近日艾粒在演唱會擅取DJ余迪偉的半裸照片,兼取笑對方性取向而被圍插。事件可見,時代不同,香港年輕一代接受不同人的性取向,亦有不少LGBTQ+群體的人很早就會出櫃。

像00後的女同性戀者Kitty,就坦言很想給全世界知道自己是女同性戀者,「為何異性關係才被接受成主流」,為「平權」她更上電視節目大方談同 ...
其實佢鍾意同性異性都係佢自由...唔使同人交侍既..
只要佢無衝擊D過著正常生子育女既緍絪世界人事既天然權利...

你自己唔生. 但又要去領養..跟住又要爭D 正常一男一女既家庭結構, 仲要法例比把上方寶劍你去亂告人. 迫人認同...
呢D 咪賤囉!!

拍拖唔係為咗繁殖,你只係啱一半,如果個個唔繁殖,人類就會絕種,所以繁殖係正常男女係埋一齊生活既原因,如果對異性無性衝動,就係有病,明嗎?

又要迫人認同
講到男人咁差 有無男人要妳都成問題啦港女

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2023-3-24 16:04 發表

搵個似男人但唔係男人既同性攪嘢,真係唔知為嘜
説明了,佢其實喜歡男性的外表的人,佢搞基時,仍然是女人的角色。

另外那個似男人的女人,才是真正的基。

港大專出禽獸.....

引用:
原帖由 apmichael 於 2023-3-24 12:51 發表

Kitty說,她也曾經想過,未來要嫁一個有型的外國人、要生很多個小孩。

其實佢只係未遇到洋腸
假如鬼佬用大棒教育完佢,佢應該會變返直

你班基佬基婆鐘意雕屎忽,磨豆腐係你地既事,無問題。但唔好成日好似d 怨婦咁猛叫周圍認同你地, 唔認同就係度發難渣迫人認同就黑撚人憎