• 瀏覽: 22,086
  • 回覆: 121
+6
美國全國廣播公司周三(22日)報道,掛載武器的俄軍戰機本月幾乎每天飛越敍利亞美軍基地上空,違反4年前美俄訂下的協議,令局...

美國夠膽,可以射那些俄軍戰機下來的,只是不斷責罵沒什麼意義。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0324_00992_001.html

敍利亞有乜嘢地方屬於美狗?
美狗侵佔敍利亞,
而且賴着不走,
又偷又搶石油,
違反協議?
美狗正式賊喊捉賊!

敍利亞領空俄軍戰機合法飛越  幾時到入侵者美國說話

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2023-3-24 09:47 發表

敍利亞有乜嘢地方屬於美狗?
美狗侵佔敍利亞,
而且賴着不走,
又偷又搶石油,
違反協議?
美狗正式賊喊捉賊!
yes, agree

建議美國派戰機飛越被俄佔領的烏克蘭領土

而家仲有國際秩序嘅咩

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2023-3-24 09:54 發表

建議美國派戰機飛越被俄佔領的烏克蘭領土
美國那有膽呀 即係北約直接參戰

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-3-24 09:40 發表

美國全國廣播公司周三(22日)報道,掛載武器的俄軍戰機本月幾乎每天飛越敍利亞美軍基地上空,違反4年前美俄訂下的協議,令局...

美國夠膽,可以射那些俄 ...
一個用所謂打擊恐怖分子去掩飾,侵略他國的霸權帝國。
同你講協議,真系白痴到。

引用:
原帖由 gcbd90cd03670 於 2023-3-24 09:56 發表

一個用所謂打擊恐怖分子去掩飾,侵略他國的霸權帝國。
同你講協議,真系白痴到。
恐怖分子 咪又係CIA資助 無CIA 那有拉登, ISIS

全球領空 只可以盟主掠過

呀唔係 應該叫巡視

尾軍侵犯敍利亞主權

美狗正廢柴。

協議?
美國可以隨意退出協議唔遵守,由美國佬講違反協議難聽過粗口

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-3-24 09:59 發表

恐怖分子 咪又係CIA資助 無CIA 那有拉登, ISIS
以往唔少唔親美嘅政府 老美都支持當地反對派
軍火去推翻當初政權

之後唔聽話咪話你係恐怖分子囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]