• 瀏覽: 19,005
  • 回覆: 97
俄衛網3月23日引述美國前國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)表示,拜登政府低估了俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯普丁或蒲亭)與中國國家主席習近

前國大口狗  
退朝後無工可做只做大口狗四處吠中國中國

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/880629/習近平訪俄-蓬佩奧責美國白宮低估-普習會-重要性

兩隻老虎走埋一齊都係多得你哋老美

下,呢d捉圍棋遊戲唔好同人講班美國佬政客計唔到呢條數甘搞笑下麻

引用:
原帖由 bbq491 於 2023-3-23 20:42 發表

因為這是人類命運共同體的最核心

美國自川建國打起中美貿易戰開始都未好過

前國務卿蓬佩奧

擺明想搶總統位置,
傳聞敗登準備捉傻侵去監倉渡假4年。

引用:
原帖由 bbq491 於 2023-3-23 20:42 發表

蓬佩奧好似已經唔記得,佢都有少少功勞㗎。

明明係美國, 2邊都玩"極限制裁". 然後中俄先惺惺相惜.
仲有伊朗, 沙特and etc... 好多都跟緊隊.

全部都係老美自己玩出黎.

引用:
原帖由 tam_n 於 2023-3-23 21:45 發表

蓬佩奧好似已經唔記得,佢都有少少功勞㗎。
你亦都低估左蓬佩奧既目的
佢似乎想痴埋去拜登度

百年大變革,說白點咪即係將老尾扯下神壇囉

山姆大叔失德,無能力做武林盟主了

以中國為首嘅,被制裁聯合共和國組織 ,好快凝聚成地球另一大力量

引用:
原帖由 1000day 於 2023-3-23 20:18 發表

俄衛網3月23日引述美國前國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)表示,拜登政府低估了俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯普丁或蒲亭)與中國國家主席習近

人走茶涼

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2023-3-23 21:55 發表

明明係美國, 2邊都玩"極限制裁". 然後中俄先惺惺相惜.
仲有伊朗, 沙特and etc... 好多都跟緊隊.

全部都係老美自己玩出黎.
下個星期開始,巴西,西班牙,法國總統排隊咁去北京,之後又有30國領導人既一帶一路峰會。而拜登,終於搵倒地方去了,係去加拿大。其實坐車去都得啦。

責乜。全部老美人都要統治世界覺得無問題,呢個才是最大問題。

....吠大聲啲
呆灣比多啲狗糧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]