• 瀏覽: 20,118
  • 回覆: 136
+8
講真話係唔會比人報道出來的

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-3-23 14:24 發表

據央視新聞報道,俄烏衝突延宕已超過一年,其外溢效應對歐洲乃至全球都造成了巨大影響。近日,德國聯邦議院議員克勞斯·恩斯特在接受總台記者採訪時表示,美國及北約違背對俄羅斯的安全承諾,是造成俄烏衝突的根源。
德國聯邦議院議員 克勞斯·恩斯特:俄烏衝突產生的根源在於美國及北約成員國違背了他們對俄羅斯的安全承諾,違背了自兩德統一以來的安全承諾。這一承諾就是「北約不會東擴」。如果我們回顧一下1990年至20 ...
唉!🌚民煮豉油角😈講真話
命不久己💀

引用:
原帖由 dvddvdhk 於 2023-3-23 17:01 發表

嗰班歐洲領袖,情願犧牲自己國家人民利益,都要盲從美國嘅指示,一係有痛腳係美國手,一係收到嘅回報大得驚人,大到可以埋沒良心去傷害自己國家及人民,有如此領導人,係當國人民嘅悲哀!
個個退落果陣去美國嘆世界

引用:
原帖由 seaapex 於 2023-3-23 17:01 發表

個中原因會不會是美國D情報組織,揸住佢地D痛腳,美國D監聽咁厲害,好似貝老西個老公叫甘,貝老西一唔聽話佢老公即出事。
樣樣都有

德議員太正義,恐怕整個歐美都容不下佢……

根本就係佢滷味喺度搞屎棍!

引用:
原帖由 湯米 於 2023-3-23 16:42 發表

梗係啦,信口開河,大話連篇
啊~~唔怪得尾國接連衰落啦

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-3-23 17:14 發表

https://www.youtube.com/watch?v=vzkAYyM5QOw&t=8s
我係嗰兩個議員都會問相同問題,亦都會好痛心自己領導人如此被人欺負都聲都唔敢聲,問都唔敢問

講真話,北約簽約唔會擴軍,實情不斷擴大,西方人的虛偽

引用:

邊D係大話?北約存在就是為了對付俄羅斯

難道他不懂美國利益凌駕其他一切

引用:
原帖由 C皇 於 2023-3-23 15:34 發表

最敝果 d國家話事人好似中左美國毒
唔係中美國毒就係中美鈔毒

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2023-3-23 14:39 發表

這位德國議員生命將受到很大威脅
要被老美制裁了

項羽就是信咗鴻溝為楚河漢界

引用:

你都算幾愚昧,屬於蠢果隻!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]