• 瀏覽: 20,101
  • 回覆: 136
+8
正正如是

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2023-3-23 14:39 發表

這位德國議員生命將受到很大威脅
唔驚!啲傳媒唔會大肆報道,什至刻意扲低佢嘅聲音,所以唔會引起好大迴響!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-3-23 14:24 發表

據央視新聞報道,俄烏衝突延宕已超過一年,其外溢效應對歐洲乃至全球都造成了巨大影響。近日,德國聯邦議院議員克勞斯·恩斯特在接受總台記者採訪時表示,美國及北約違背對俄羅斯的安全承諾,是造成俄烏衝突的根源。
德國聯邦議院議員 克勞斯·恩斯特:俄烏衝突產生的根源在於美國及北約成員國違背了他們對俄羅斯的安全承諾,違背了自兩德統一以來的安全承諾。這一承諾就是「北約不會東擴」。如果我們回顧一下1990年至20 ...
呢個議員好快會畀美國佬私鳥

一早講左係因為北約東擴所以先會打呢場仗。只要唔再擴仗就撤兵,然後傳媒就慢慢只聚焦係俄羅斯入侵。俯家南北西歐已經係美國版圖,只欠東歐就可以包圍俄羅斯。同樣响亞洲,日韓星菲泰已經成為美國亞洲區州份,仲不斷擴張就係要圍住大陸。
美國野心就係要統治全世界,順者生逆者亡,比希特拉更恐怕。

引用:
原帖由 C皇 於 2023-3-23 15:34 發表

最敝果 d國家話事人好似中左美國毒
果啲話事人係收咗美金

引用:
原帖由 lawumi 於 2023-3-23 16:13 發表

吳廣德
吳好提!

引用:
原帖由 antiapple 於 2023-3-23 16:58 發表

你知唔知東西德和平合併,柏林圍牆倒下嘅其中一個條款係永不向東擴散。
師兄係講戈爾巴喬夫

個個都知,有幾多人會理

德國政府已被美國控制,沒救。

大Q鑊,槍打出頭鳥

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-3-23 16:49 發表

這位議員會被「意外」死亡😒
或者有人會指控佢強姦,或者玩細路仔

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2023-3-23 17:16 發表

😩日本仔四十幾年前出過書,話日本第一,同埋日本可以說不。最終主權唔係自己手講乜都係廢話
2戰前,只認世界第2聰明優秀民族,70幾年前。。。後被兩粒蛋震懾到傻佐, 主人都未放頸繩,就大叫大吠。

引用:
原帖由 湯米 於 2023-3-23 16:42 發表

梗係啦,信口開河,大話連篇
係咪好似你而家講嘢咁

引用:
原帖由 我要做富翁 於 2023-3-23 17:20 發表

果啲話事人係收咗美金
再唔係就有把柄 畀人揸住

引用:
原帖由 湯米 於 2023-3-23 16:42 發表

梗係啦,信口開河,大話連篇
連原文 link 都無...   文匯話系耶穌講既都得!!    

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]